Vendégkönyv

Meghívó-vendégkönyv

Meghívó – vendégkönyv oldalunkon felteheti meghívóinkkal – meghívókkal kapcsolatos kérdését, leírhatja tapasztalatait véleményét és alternatívát találhat az esküvői vendégkönyvekre.

A vendégkönyv lényege legyen az akár elektronikus vagy papír alapú, hogy az adott eseményre összegyűlt emberek egy közös emléket hagyjanak maguk után.

Jó meghívó – vendégkönyv alternatíva az ujjlenyomat fa! Ebben az esetben aláírások helyett a meghívottak az ujjlenyomatukat hagyják a vendégkönyvben!

meghívó vendégkönyv

meghívó vendégkönyv

Ujjlenyomat fa vendégkönyv ajánlott betűtípusainak megtekintéséhez kattintson IDE!

Egyedi méretű és kötésű vendégkönyvek készítését is vállaljuk! Akár igazi bőrkötésben ( bordó, barna, zöld, fehér stb . ) elején a pár monogramjával vagy teljes nevével aranyozva. Adja meg a színt az oldal számot és a méretet és rövid átfutással elkészítjük Önnek! Lehetséges, hogy a vendégkönyv mindegyik oldalára rányomjuk az Önök monogramját!

Néhány javasolt vendégkönyv idézet

“A szeretetnek egyetlen törvénye van. Úgy hívják: szabadság.”

“Szeretnéd őrizni társadban a lángot? Van ennek egy egyszerű módja: légy iránta hálás és ezt mutasd is ki!”

„A szeretet csak akkor szeretet, ha nem változik meg attól sem, hogy a másik megváltozott.”

„Egy férfi találkozik egy nővel, forgószél viszi őket az ágyba, másnap reggel nem húznak el ketten tízfelé, hanem azontúl közös pohárban tartják a fogkefét. Idővel tán majd a fogsorukat is.”

A most következő elektronikus vendégkönyvünkben kérjük osszák meg velünk észrevételeiket javaslataikat mind az oldal mind a meghívók terén! Előre is köszönjük!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!