A Levendulás esküvői meghívó teljesen az Ön egyedi igényeinek megfelelően alakítható. Alapja egy A5 – ös méretű ( 21 x 15 cm ) pausz lap. A pausz papír áttetsző tulajdonsága miatt egy oldalra tudjuk tervezni a meghívó szövegét és a mintát. A fotón is látható módon feltekercselt állapotban adjuk át!

levendulas_meghivo_01
Levendulás esküvői meghívó
Levendulás esküvői meghívó

A kellő hangulathoz nézzünk meg néhány fotót, melyeket a 2020 – as Levendula Fesztiválon készítettük Tihany félszigetén. A levendula fesztivált minden évben megrendezik!

Néhány gondolat a levenduláról

A levendula egy gyógynövény mely francia országból került hazánkba a 20 – as években. A második világháború után újból a 80 – s évek közepén indult újra a termesztése. Nyugtató és gyulladás csökkentőként közismert a népi gyógyászatban. Kedveli a mediterrán jellegű időjárást és a vulkáni kőzetet. A levendulásnak nincsen természetes ellensége ezért permetezni sem szükséges. Akinek felkeltette érdeklődését ez a barátságos növény, látogasson el a Tihany félszigetén most már évente megtartott Levendula Fesztiválra. Készítenek levendula szappant, szörpöt, mézeskalácsot.

A levendulás meghívó pausz tekercses formában

A meghívó tervezésénél igyekeztünk a levendula színárnyalatait követni elsősorban a lila és a kék szín tekintetében. A meghívóra többféle mintát is tudunk nyomni a képtől eltérően is. A hozzákötött kicsi kártyán meghívó felirattal készül. Az elkészült tekercseket az átadás előtt egy levendulás zsákba helyezzük amire néhány csepp illó olajat csepegtetünk így a meghívók átveszik a levendula illatát! Amennyiben nem férne rá minden információ a tekercsre úgy kiegészítő kártyát is tudunk készíteni amint esetlegesen a részletes program és a helyszín(ek) leírása is szerepelhet!

További részletek:

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Javasoljuk a “Lucia” betűtípussal amit a fotón a kicsi kártyán is láthatunk. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: LEVENDULA

Ára: 450 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!