Lepke alakú ültetőkártya esetében az ültetőkártyát 8 színben tudjuk elkészíteni. Pohárra tűzhető! Önnek kell kézzel a neveket ráírni! Legnagyobb szélessége: 9 cm Legnagyobb magassága: 6,5 cm

Külön kérésre, egyeztetés után a fenti méretet bizonyos határok között módosítani tudjuk! A lepke elméleti maximás mérete A4 – es lehet!

Választható színek: piros, zöld, halvány zöld, halvány lila, halvány kék, citrom sárga, türkiz kék, halvány barack, rózsaszín, fehér. Olcsóbb mint a “nevesített” ültetőkártya.

Illetve további előnye, hogy a saját kézírásoddal sokkal személyesebbé tudjátok varázsolni az ültetőkártyákat. Érdemes néhány darabbal többet rendelni mint ami feltétlenül szükséges az esetlegesen hibásan – rontott nevek miatt. Érdemes a nagy nap előtt átgondolni, hogy kit hová ültetünk és az ültetési sorrend szerint sorrendbe rakni a lepkéket. Így a helyszínen villámgyorsan a poharakra lehet tűzni őket!

Lepke alakú ültetőkártya
Lepke alakú ültetőkártya
Lepke alakú ültetőkártya

Papír

Ezt az ültetőkártyát általában 170 – 220g körüli papírból szoktuk elkészíteni.

Egyéb lehetőség

Ha tetszett a lepke de nem ültetőkártyának szeretnétek használni őket akkor egy 8 mm – es lyukat a kért helyre lyukasztva bármilyen más pl.: köszönő ajándék nevesítésére is alkalmasak lehetnek! 6 mm – es szatén szalaggal az ajándékhoz kötve.

Lepke alakú ültetőkártya – További információ

Azonosító: ULTLEPKE

Ára: 150 Ft. / Db. ( Minimális rendelés darabszám: 8 db )

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!