A köszönetajándék dobozok többféle méretben formában és színben készülnek. Biztosan raktáron lévő színek: bordó, lila, fehér, sötétbarna, zöld, piros, bézs.

Az esküvői vagy rendezvényszervezés során a köszönetajándék dobozok nem csupán a meghitt pillanatok záróakkordjai, hanem a hálának és köszönetnek egyedi kifejezésmódjai. Ezek a dobozok többek mint egyszerű csomagolók – egyfajta személyes üzenetek, amelyek mély hálával és gondoskodással ajándékozzák meg azokat, akik részt vettek az eseményen.

A köszönetajándék dobozok tervezésekor a kreativitásnak és az egyediségnek nincs határa. Az anyagválasztás, a méret, a díszítés és az egyedi kiegészítők mind-mind lehetőségeket kínálnak a személyre szabásra. Az elegáns díszítések, mint például szalagok, virágok vagy akár a meghívottak nevével ellátott címkék, egyedi atmoszférát teremtenek.

A köszönetajándék dobozok mérete és stílusa az esemény jellegét tükrözi. Lehetnek apró, kis csomagok, melyek könnyedén elférnek egy asztalon, vagy akár nagyobb dobozok, amelyek tartalmazzák az emlékezetes ajándékokat. Az esküvői színvilág vagy a rendezvény témája is inspirálhatja a dobozok tervezését.

A dobozokat személyre szabhatják az esemény résztvevői számára, és egyedi köszönetnyilvánításokkal is ellátva egy személyes érintettséget kölcsönöznek. Az egyes ajándékok becsomagolása, egy személyes üzenet vagy egy kis köszönőkártya hozzáadása mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a köszönetajándék dobozok egyediek és szívhez szólóak legyenek.

Az anyagminőség is meghatározó tényező, amely kiemeli a köszönetajándék dobozok exkluzivitását. Magas minőségű karton, luxus papír vagy éppen természetes anyagok alkalmazása fokozza az eleganciát és a tartósságot. A csomagolás érintése is kifejező: a puhaságtól a fényes felületekig minden részlet számít.

Köszönetajándék dobozok
Minta dobozok
koszonoajandek1

Köszönetajándék dobozkákba többféle ajándékot is rejthetünk. Általában a legegyszerűbb esetben cukrozott mandulát vagy egy elegánsabb csomagolt csokoládét szoktak a dobozkában elhelyezni. Javasoljuk a Ferrero termékeit! Kattintson a csokik megtekintéséhez IDE!  Ha nem szeretne csokit tenni a dobozba mert esetleg nyáron megolvadhat akkor egy pár soros köszönő szöveget javaslunk egy kis pausz vagy papír tekercsre írva. Ha dobozunkban van hely akkor természetesen kombinálhatjuk is például egy szem praliné mellé beteszünk egy kedves sorokat tartalmazó köszönő szöveget és ha ezt még mindig kevésnek tartjuk akkor még egy sorsjegyet is elhelyezhetünk mellé.

Köszönetajándék dobozok – További információ

Ára: Kérje árajánlatunkat a darabszám és a szín illetve a pontos méret megjelölésével!

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!