Fehér kartonra nyomott korondi kék magyaros mintájú esküvői meghívó. Egyszer van meghajtva. A minta és a szín is opcionálisan változtatható! Méret: 21 x 10,5 cm

Korondi kék meghívó
Korondi kék meghívó

Amikor a hagyományos és a modern stílus összeér, születik valami különleges. Ez a meghívó pontosan ezt az egyedülálló találkozást örökíti meg, hozva elénk a korondi fazekasság művészi hagyományait és a modern dizájn eleganciáját.

A kék szín mindig is hordozott egyfajta misztikumot és békességet. A meghívó pedig mindezt tovább viszi, mély árnyalataival és finom részleteivel. A kék szín választása nem csupán esztétikai döntés, hanem egy történetmesélő is. A korondi fazekasság hagyománya, mely a mély kék színeket használja, itt találkozik a modern események stílusával, teremtve egy egyedi és lenyűgöző meghívót.

A meghívó tervezése során minden részletre gondos figyelmet fordítottak, az ívektől a betűtípusig. A meghívó nem csupán egy meghívó, hanem egy kis műalkotás is, mely mindazt magában hordozza, amit a korondi kézművesség képvisel. Az aprólékos részletek és a kék árnyalatainak összjátéka egy érzékien elegáns eredményt hozott létre.

Az esemény előtt állók már az első pillantásra érzik a meghívó által árasztott különleges atmoszférát. A kék szín pszichológiailag is a nyugalmat és békét sugallja, így az esemény előzetes hangulatát megteremti, és a vendégek lelkét már az első pillantásra megérinti.

Nem csak egy papiros lap; ez egy történet, mely egyedülállóan ötvözi a múlt és a jelen szépségét. Ez az elegáns meghívó nem csak a hagyományok iránti tiszteletet fejezi ki, hanem azt is, hogy a modern események is örök értékeket hordoznak magukban.

Ahogy a korondi kék meghívó a vendégek kezébe kerül, úgy érzi az ember, mintha egy művészien szőtt történetbe csöppent volna. A kék szín mélysége és a korondi minták eleganciája egyaránt lenyűgöző. Ez a meghívó nem csupán egy formális értesítés egy eseményről; ez egy csábító ablak a rendezvény atmoszférájába.

A korondi kék meghívó tehát nem csupán egy anyagi tárgy, hanem egy érzelmekkel teli, vizuális kavalkád, amely a meghívottakat már az elején elrepíti az esemény különleges világába. Ez a meghívó nem pusztán egy kezdet; ez az előjáték egy olyan eseményhez, ahol a hagyomány és modernség találkozása kifinomult eleganciával táncol.

Korondi kék meghívó – további információ

Azonosító: KORONDIH

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!