Korondi kék népies mintájú esküvői meghívó szatén szalaggal megkötve. Átmérő: 14 cm Ezen meghívónk is bármilyen más mintával is megrendelhető egyeztetés után!

Korondi kék népies mintájú esküvői meghívó
népies mintájú esküvői meghívó

Az esküvői meghívók nem csupán információt közvetítenek, hanem egyedülálló lehetőséget teremtenek arra, hogy a pár stílusát, személyiségét és az esemény hangulatát már a kezdetektől megmutassák. Ezen esküvői meghívók olyan kreatív és egyedi megoldást kínálnak, amelyek emelik az esküvői meghívók tervezését egy magasabb szintre.

A CD formájú esküvői meghívók rendkívül sokoldalúak. Nem csupán a külső dizájn, hanem a meghívó anyaga, a nyomtatott minták és a kiegészítők is széles skáláját kínálják a választási lehetőségeknek. A párok szabadon választhatják meg a számukra leginkább jellemző mintákat, színeket és szövegeket, így minden meghívó egyedi és személyre szabott lesz.

A CD formájú esküvői meghívók továbbá praktikusak is, hiszen könnyen kezelhetőek és könnyen postázhatóak. Emellett a vendégek számára is emlékezetes élményt nyújtanak, hiszen egy ilyen meghívó különleges és megjegyezhető. Az esküvői meghívók már önmagukban is izgalmas részei az esküvői készülődésnek, de a CD formájú változatok még egy lépéssel tovább mennek, és valódi emléktárggyá változtatják őket.

Végső soron, a CD formájú esküvői meghívók nem csupán egy információátadó eszközök, hanem egyfajta előfutárai az esküvő hangulatának. Ezek az egyedi meghívók a párok kreativitását és személyiségét tükrözik, és a meghívottakat egyből az esemény hangulatába repítik. Ha valaki valóban emlékezetes és különleges meghívót keres az esküvőjére, a CD formájú esküvői meghívók ideális választást kínálnak.

Korondi kék népies mintájú esküvői meghívó – További információ

Azonosító: KORKORONDI

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!