Kör formájú esküvői meghívó esetében zöld indás mintával díszítjük. A mintát opcionálisan módosítani tudjuk, szatén szalaggal kötjük össze. Átmérője: 14 cm

Kör formájú esküvői meghívó
Kör formájú esküvői meghívó

kör formájú meghívó egy csillogó gyöngyszem az eseménytervezés koronáján, elhozva az egyediség és a stílus örök körforgását. Ez a formatervezési választás egyenesen a kreativitás körforgásába vezet, és egyedi megközelítést biztosít minden meghívó számára. A kör, mint forma, az örökkévalóság, az egység és az egyensúly szimbóluma, így tökéletesen illik az esküvők, jubileumok vagy más különleges alkalmak meghívóinak kialakításához.

A kör formájú meghívó egyedi stílust hoz létre, kiemelve az esemény exkluzivitását. A kerek forma egyesíti az egyszerűséget és az eleganciát, lehetővé téve a tervezők számára, hogy játékosan alkalmazzák a kör mintáját a meghívók tervezésében. A rugalmasság és a kreativitás határtalan, amikor a tervezők számára lehetőség nyílik egyedi díszítésekre, színekre és szövegekre.

A kör formájú meghívók nemcsak esztétikai élményt nyújtanak, hanem emellett egyedi élményt is teremtenek a vendégek számára. A különleges alak egy már az első pillantásra emlékezetessé teszi az eseményt, és előrevetíti az egyedülálló élmények sorát, amelyek a vendégeket várnak.

A kör alak szintén a végtelent jelenti, utalva az örök szerelem és kapcsolatok fontosságára. A meghívók így nemcsak információt közvetítenek, hanem történetmesélők is, akik az eseményről és az ünneplendő szerelemről szólnak.

Összességében a kör formájú meghívó egy különleges választás, amely már az elején fokozza az esemény hangulatát és exkluzivitását. Legyen szó bármilyen alkalomról, egy kör formájú meghívóval a tervezés és a várakozás is egyedivé válik, körkörös módon kapcsolódva az örök emlékekhez.

Többféle papírra is rendelhető! Például bézs vagy tört fehér színű.

Kör formájú esküvői meghívó – További információ

Azonosító: ZKOR

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!