Kör alakú meghívó melyet magyaros piros mintával díszítjük. Szükség szerint több lapos is lehet! pl.: első oldal idézet, második oldal meghívó szövege. Bármilyen más mintával is rendelhető! Átmérő: 14 cm

Kör alakú meghívó
Kör alakú meghívó

Az esküvői meghívók tervezésekor a forma nem csupán egy egyszerű döntés, hanem egy kreatív kijelentés is. Ez a meghívó, mint dizájnelem, egyedülálló formavilágot hoz létre, amely azonnal megragadja a figyelmet és sugallja, hogy az esküvő is egyedi és különleges lesz.

A meghívó egyfajta kreatív lázadás a hagyományos téglalap alakú meghívók ellen. Az egyediség és különlegesség érzetét kelti, hiszen már az első pillantásra eltér a megszokottól. A kör forma magában hordozza a harmóniát és az örökkévalóságot, tökéletesen illeszkedve egy esküvői ünnepség üzenetéhez.

A meghívó dizájnja lehet egyszerű és letisztult vagy éppen díszített és gazdag részletekkel. Az elegáns minimalizmus vagy éppen a bohém stílus mindig hangsúlyozza a kör forma varázsát. Az egyedi grafikai elemek, mint például virágok, levelek vagy geometriai minták, még inkább erősítik a kör alakú meghívó különlegességét.

A színek terén a kör alakú meghívók széles skálán mozognak. A pasztell árnyalatok a romantikát keltik életre, míg az élénk színek dinamizmust és vidámságot sugároznak. A színválasztás a párok egyedi stílusát és az esküvői témát is tükrözheti.

A tipográfia is kulcsfontosságú szerepet játszik a kör alakú meghívó tervezésében. Az ívelt betűk és stílusos elrendezés tovább fokozza a kreativitást és az eleganciát. A szöveg elhelyezése, mérete és formája mind-mind részei a meghívó dizájn összetettségének.

A meghívó nemcsak a kreativitást és a stílust hordozza, hanem az is sugallja, hogy az esemény körül minden összefonódik és harmóniában van. A kör forma egyúttal az örökkévalóságot és az egységet is szimbolizálja, tökéletesen illeszkedve az esküvő szertartásának szellemiségéhez.

Kör alakú meghívó – további információ

Azonosító: MAGYAROSKOR

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!