Koktél party meghívó segítségével, színes és egyben vidám módon tudjuk meghívni azokat a vendégeket akikkel együtt szeretnénk ünnepelni egy születésnapot, előléptetést kinevezést vagy bármilyen más jeles alkalmat. A meghívó felépítése, tekercses.

Papír

Ezen meghívó a Curious Metallics Ezüstfehér (Ice silver) 120g – os papírjára készítjük. A papír kétoldalas nyomtatásra is alkalmas. Ezen papírcsalád még legalább harminc színben érhető el! Lehet arany – fekete betűkkel. Halvány zöld sötét betűkkel stb.

Forma

Meghívónk formája tekercses. Egy oldalra történik a nyomtatás.

Koktél party meghívó
Minta fotó

Méret

A5 – ös méretű lap feltekerve. Ennek a szabványos mérete: 148 x 210 mm. Természetesen A4 – es méretű is lehet. Illetve teljesen egyedi méret is.

Tartalom

Fejlécben helyezzük el a meghívó azon részét amit feltekerve látni szeretnénk. Utána jön a meghívás apropója p.: születésnap. Utána következik az idézet. Ez után az időpont, helyszín illetve az esetleges fellépők nevei. Italok sem maradhatnak le a meghívóról.

Javasolt ötlet a meghívó másik oldalán a felszolgált koktélok receptjeinek feltüntetése. Pl. Borhab receptje: 6db tojássárga, 12dkg porcukor, 1csom vaníliás cukor, 2dl muskotályos fehérbor, 5dkg aszalt áfonya, 0.5dl vörösbor. Elkészítése: Áfonyára ráöntjük a megmelegített vörösbort, hagyjuk legalább egy órát állni, hogy jól magába szívja. Beleöntjük egy szűrőbe, és lecsepegtetjük. Tojássárgához hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd simára keverjük. Hozzákeverjük a fehérbort is. Gőzfürdő fölött, állandó keverés mellett, pár perc alatt sűrűre főzzük. Amikor már kellően besűrűsödött, és jó habos, levesszük, és langyosra hűtjük. A borhabot ezután a poharakba kanalazzuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni.

Szalagok

Jelen meghívónkat 12 mm – es narancs szatén szalaggal kötöttük át! A szín lehet bármilyen más szín ami illik az adott koktélok színéhez. Javasolt színek: zöld, bordó, narancs, citromsárga.

Betűk

A mintában szereplő betűtípus a Monotype Corsiva. Karakteres szép betűtípus. Méltán javasoljuk. A betűk színeit a meghívón szereplő koktélok színeihez igazítottuk.

Koktél party meghívó
Javasolt tartalom

Koktél party meghívó – További információk

Meghívó ára: 390 Ft. / db

Rendelési azonosító: KOKTELPARTY

A betűtípusának kiválasztásához kattints IDE!

( A mintán a meghívó Monotype Corsiva betűtípussal látható! )

A megrendeléséhez kattints IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!