Kereszt vágott meghívók – francia hajtott ( kétszer van meghajtva ) esküvői meghívó azon változata, ahol a fedőlapot kétszer átlósan megvágjuk. A borítóra bármilyen mintát el tudunk helyezni illetve saját képpel is rendelhetitek. Összehajtva: 21 x 10,2 cm – es méretű lesz. Szabvány borítékban kényelmesen elfér.

Kereszt vágott meghívók
Meghívó minták

Ezen meghívók olyan dizájnban rejlenek, amelyek a kreativitás és az elegancia tökéletes harmóniáját kínálják. A kereszt mint vágási elem nem csupán díszítő részlet, hanem egy szimbolikus kijelentés is. A kereszt mint jelkép a vallásos események számára mélyebb értelmet ad, ugyanakkor esztétikailag is emeli a meghívó vizuális vonzerejét.

Az elegáns és letisztult kereszt vágott dizájn olyan, mint egy ablak az esemény világába. Az egyes részletek kifinomult elrendezése és a kereszt által kivágott terület sugárzik a figyelmet a fontos információkra. A betűtípus és a színpaletta választása tovább erősíti a meghívó stílusát, teremtve egy összhangban lévő kifejezést.

Az anyagválasztás is szerepet játszik a kereszt vágott meghívók exkluzivitásában. A minőségi papír, a karton kiválóan kiemeli a meghívók eleganciáját. Az esetleges díszítő elemek, mint például szalagok vagy gyöngyök, még inkább fokozzák a meghívók vonzerejét.

A kereszt vágott meghívók nemcsak látványosak, hanem érintésre is különlegesek. Az esemény stílusától függően a kereszt vágott rész észrevehető textúrát és dimenziót ad a meghívóknak. A meghívottak élménye már a meghívó kézbevételekor kezdődik, és a kereszt vágott rész érintése egyfajta előkóstolója lesz az elkövetkező elegáns eseménynek.

Nem csak egy szimpla meghívó, hanem egy elegáns bevezetés az elkövetkező esemény kifinomult világába. A meghívók méltóan szolgálnak előfutáraiként az eseménynek, és már az indulásnál elkalauzolják a vendégeket egy stílusos és szimbolikus utazásra.

Kereszt vágott meghívók – További információ

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Azonosító: KERVFSZOV

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!