Kémcsöves meghívók
Kémcsöves meghívók

A kémcsöves meghívók teljesen az Ön egyedi igényeinek megfelelően alakíthatóak. Alapja egy A5 – ös méretű ( 21 x 15 cm ) pausz lap. A pausz papír áttetsző tulajdonsága miatt egy oldalra tudjuk tervezni a meghívó szövegét és a mintát.

Miért a kémcsöves meghívót válassza?

Kémcsőbe helyezett A5 – ös méretű pausz tekercs nemcsak különleges hanem maximális biztonságot is nyújt a benne elhelyezett esküvői meghívónak. A kémcső akár száz évig is biztosítja a meghívót ha elolvasás után visszahelyezzük és a parafadugóval jól lezárjuk. Néhány szót a parafadugó anyagául szolgáló parafáról ami nem más mint: többféle fa többéves ágain vagy törzsein keletkező vastag kéreg (más néven „para”), amely lefejthető.

Miért a narancs színt választottuk alapul?

A narancssárga ötvözi a a piros által sugalmazott energiát és a sárga boldogságát. Általában az örömmel, napfénnyel és a trópusokkal kötik össze. A narancssárga a lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, az elhatározottságot, a vonzerőt, a sikert,a bátorítást fejezi ki. Azt hiszem a fentieket figyelembe véve a narancs színt bátran használhatjuk a meghívónk színvilágánál.

Kémcsöves meghívók további részletek:

A pausz tekercsen szereplő minta tetszés szerint változtatható. Lehetséges saját fotó ( közös arckép ) illetve hozott kép vagy rajz elhelyezése is. Olyan fotó a javasolt ahol a kép széleiből még lehet vágni. ( Ez az effekt miatt szükséges! ) Értelem szerűen a szöveg és az idézet minden esetben egyedi. A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! A meghívó megtervezésének utolsó lépése, hogy megkeressük tekercs színéhez legjobban illő szatén szalagot. Ezt a meghívó típust javasoljuk személyesen átadni. Postai utánvétes rendelés esetén a kémcsöves meghívókat egyenként úgy becsomagoljuk, hogy biztosan nem lesz bajuk az út során.

Azonosító: NARANCSUVEG

Ára: 800 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!