Kék fehér esküvői meghívó mely esetében a kék csillogós szirom alakú tasakban helyezzük el a kétszer hajtott fehér papírra nyomott indamintás esküvői meghívót. A kék tasakot fehér szatén szalaggal kötjük meg. A belső lapon a bal oldalon szerepel az idézet , középen a meghívó szövege jobb oldalon pedig kiegészítő információk. A külső oldalon szerepel a pár neve illetve más esetben a meghívó felirat. Kérésre bármilyen más elrendezést is szívesen megvalósítunk!

Kék fehér esküvői meghívó
Kék fehér esküvői meghívó

A külső tasak színe tetszőlegesen változtatható tehát lehet akár zöld fehér szín összeállításban is. Vagy rózsaszín fehérben. A belső részen középen akár a pár közös fotója is elhelyezhető. Bármilyen egyéb elképzelés is megvalósítható ha nem látja az oldalon kérem írja meg mit szeretne és ha lehetséges akkor elkészítjük. A tasak 120g – os papírból készül. A tasak belsejében lévő kétszer hajtott papír 170g – os. A díszítése használt szatén szalag 6 mm vastagságú.

Boríték

Sima fehér A6 – os méretű fehér borítékot adunk a meghívóhoz. Külön kérésre a sima fehér borítékra nyomtatni is tudunk! Külön rendelésre színes például a tasak színével egyező borítékot is be tudunk szerezni. Mindkét esetben kérjetek árajánlatot a borítékra és a nyomtatásra.

Kék szín elsősorban a reménység a hűség, bölcsesség és becsületesség szimbóluma párkapcsolati szempontból megközelítve. Fehér szín a tisztaság és az egyszerűség jelképe. Egyszóval mindkét szín ennél a meghívónál tökéletes választás!

Kék fehér esküvői meghívó – további információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

A mintában használt betűtípus neve “Snell”. Ha ezt tetszik akkor a megrendelő űrlapba ezt válasszátok ki!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Javasolt négy vagy maximum hat soros idézet választani a hely és az elrendezhetőség miatt.

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: KEKFEHER

Ára: 800 Ft. / Db. + opcionálisan színes boríték ( Sima fehér borítékot adunk hozzá! )

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!