Kártyanaptár készítés karácsonyra az Ön családi fotói alapján! A kártyanaptár egy kis méretű zsebben elférő naptár típus amihez mindösszesen egy darab fotó szükségeltetik! A fenti képen a kártyanaptár hátulja látható! Az elejére értelem szerűen az Ön saját fotója kerül!A kártya naptárakat fényes 250g – os fotópapírra készítjük!

Kártyanaptár naptáras oldala

A kártya hátulja matt! Külön kérésre laminálni is tudjuk úgy sokkal időt állóbb! Ennél a naptár típusnál a fotó kiválasztásánál sokkal körültekintőbben kell eljárni mint más esetekben. Mivel a naptár relatíve kis méretű ezért olyan képet kell kiválasztani ami például egy portré fotó! Egy távoli alak a virágos mezőn nem a legszerencsésebb választás. A portré fotó esetében azért valamennyi háttér legyen a képen hiszen az sem szerencsés ha a lefotózott arc fele már amúgy is hiányzik. Tehát javasolt a portré fotó kevés háttérrel. Egy adott csomagon belül kétféle fotót is küldhet!

Kártyanaptár készítés karácsonyra
Eeleje minta!
Kártyanaptár készítés karácsonyra
Hátulja minta!

Kártyanaptár készítés karácsonyra – további információk

Kiegészítő karácsonyi ajándékként javasoljuk, minden csomag mellé egy saját fotós 2020 – as kártyanaptárat is lehet tenni! Ha az idei évben volt az esküvője akkor egy okkal több, hogy egy vidám esküvői fotós kártya naptárral örvendeztesse meg hozzátartozóit. Ha most született egy pici baba a  családban akkor egy babás fotóval ellátott kártyanaptár mindenki szívét meg tudja melengetni karácsony idején. Ha kis kedvencéről kutya vagy cica stb. sikerült egy jó képet készíteni az is nagyon jól tud mutatni egy kártyanaptár elején.

Természetesen az ötletek és a variációk száma végtelen. Összefoglalva a kártyanapár lényege, hogy olcsón és praktikusan tud sok embernek személyes fényképes ajándékot adni.

Mivel a kártyanaptár méretaránya adott és az Ön által küldött fotó nem biztos, hogy ezt tükrözi ezért minden esetben egy mintát egy demót küldünk jóváhagyás végett!

A kártyanaptárhoz kapcsolódó fotót a darabszámmal elküldheti a következő e-mail címünkre: info@webalbum.hu ! A fotót és a darabszám megadását kérjük illetve egy postacímet ha utánvéttel kéri a postázást!

A kártyanaptárak részletes további információihoz kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!