Karácsonyi képeslap készítés esetén egy karácsonyi hangulatú képre helyezzük rá az Ön által küldött fotót! A képeslap A6 – os méretűek! A képeslap hátulja postai szabvány tehát boríték nélkül is fel lehet adni a postán.

Karácsonyi képeslap készítés
Karácsonyi képeslap készítés

A képeslap alapanyaga 250g – os egyik felén fényes fotópapír! A fényes felére kerül a karácsonyi kép a másik felére pedig a címzéses sablon! Két megoldás lehetséges! Az egyik, hogy a karácsonyi képre rakjuk rá az Ön által küldött fotót! A másik, hogy karácsonyi kép nélkül totálban helyezzük el az Ön által küldött képet!

A karácsonyi képeslap megrendeléséhez egy darab fotó szükséges melyet a megrendeléshez csatolva tud elküldeni az info@webalbum.hu e-mail címünkre. A megrendeléshez ezen kívül a darabszámot az Ön postacímét ha postázni kell illetve a karácsonyi kép azonosítóját kérjük megadni! Mivel az Ön által küldött kép és az A6 – os képeslap méretaránya eltérhet ezért minden esetben demót küldünk jóváhagyás végett és csak akkor készítjük el a képeslapokat ha jóvá hagyta a karácsonyi képeslap demóját!

Karácsonyi képeslap készítés – részletesen

A fotó kiválasztásánál első sorban a jó minőségű portré fotókat javasoljuk előnyben részesíteni! Portré fotóból is az az a jobb amikor a képnek még van háttere amiből az elhalványító hatással el lehet tüntetni! A képeslapot lehet egy oldalas illetve kinyitható formában is megrendelni! Kinyitható változat esetén az elején szerepel a családi fotó a belsejében pedig a megadott üdvözlő szöveg! A képeslap papírja kívül fényes belül pedig matt! Lehetőség szerint olyan fotót válasszanak tehát amire lehet effektet rakni. Egy portré esetén a fej vagy fejek ne a kép szélén legyenek! Ne hagyják az utolsó pillanatra! Nekünk is kell egy két nap mire elkészítjük illetve ilyenkor a posta is elég leterhelt! Arról nem is beszélve, hogy Önök is szeretnék a képeslapokat tovább küldeni! Tehát javasoljuk, hogy még novemberben rendeljék meg az elküldeni szánt képeslapokat!

A karácsonyi képeslap minták megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!