Jegyzetelős falinaptár készítés esetén egy olyan naptár lesz a végeredmény melynek minden napjához egy egy rövid megjegyzést tudunk fűzni.  Ezt a naptártípust csak matt fotópapírra készítjük, hogy könnyen lehessen rá írni!

Jegyzetelős falinaptár készítés
12 + 1 oldalas, jegyzetelős falinaptár minta oldal.

A4 – es és A3 – as méretben! A naptár anyaga HP 120g – os fotópapír! A naptárat fehér ikerfém spirálozással fűzzük össze! Karton hátlap és átlátszó fólia fogja közre a naptár oldalakat! Fehér fali akasztóval lehet a falra felakasztani! A naptár felépítéséből adódik, hogy a naptár egyik fele tartalmazza a fotót a másik pedig a naptár részt! Jegyzetelős falinaptár készítése esetén mint látható a kép  részére egy fektetett téglalap alakú hely áll rendelkezésre! Ezért javasoljuk a képek kiválasztásánál a fekvő képarányú képeket előnyben részesíteni! Természetesen az álló képeket is el tudjuk helyezni de akkor a jobb és bal oldalt lesznek kihasználatlan részek! Jegyzetelős falinaptár készítés esetén a feltöltendő képek méretével kapcsolatosan azt tudjuk ajánlani, hogy olyan képet töltsünk fel ami legalább egy átlag monitor felét kitölti nagyítás nélkül.

Nyelvi verziók:

Egyeztetés után a jegyzetelős naptárat gyakorlatilag majdnem minden nyelven el tudjuk készíteni! Héber, angol, német, olasz, orosz változat elkészítése nem okoz problémát! A megrendelő űrlapunk kitöltésekor a naptár képeinek feltöltése előtt a megjegyzés rovatba írja be, hogy milyen nyelven szeretné a naptára!

Jegyzetelős falinaptár készítés – további részletek

Kiegészítő információk:

Ha azt szeretné, hogy a különleges családi események például házassági évforduló a naptárban jelölésre kerüljön akkor ez is lehetséges. ( Ezt a szolgáltatást csak felárral tudjuk biztosítani! Kérje árajánlatunkat! Nem mindegy, hogy egy vagy tizenöt különböző eseményt kell megjeleníteni! )

Postázási információk:

Szükség esetén a naptárakat utánvéttel vagy előre utalás után sima csomagként tudjuk postázni! Csomagolás buborékos borítékban történik. MPL – es csomagként küldjük. Átlagos átfutási idő: 1 – 2 nap. Ha nincsenek otthon a postás értesítőt hagy és a körzeti postájukon át tudják venni a csomagot!

További naptár információk eléréséhez kattintson IDE!

A naptár megrendelés indításához a képe feltöltéséhez kattintson IDE!

Esküvői meghívóink megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!