Jegyzetelős fali naptár készítés esetén egy olyan naptár lesz a végeredmény melynek minden napjához egy egy rövid megjegyzést tudunk fűzni.  Ezt a naptártípust csak matt fotópapírra készítjük, hogy könnyen lehessen rá írni!

Jegyzetelős fali naptár készítés

A4 – es és A3 – as méretben! A naptár anyaga HP 120g – os fotópapír! A naptárat fehér ikerfém spirálozással fűzzük össze! Karton hátlap és átlátszó fólia fogja közre a naptár oldalakat! Fehér fali akasztóval lehet a falra felakasztani! A naptár felépítéséből adódik, hogy a naptár egyik fele tartalmazza a fotót a másik pedig a naptár részt! Jegyzetelős fali naptár készítése esetén mint látható a kép  részére egy fektetett téglalap alakú hely áll rendelkezésre! Ezért javasoljuk a képek kiválasztásánál a fekvő képarányú képeket előnyben részesíteni! Természetesen az álló képeket is el tudjuk helyezni de akkor a jobb és bal oldalt lesznek kihasználatlan részek! Jegyzetelős fali naptár készítés esetén a feltöltendő képek méretével kapcsolatosan azt tudjuk ajánlani, hogy olyan képet töltsünk fel ami legalább egy átlag monitor felét kitölti nagyítás nélkül.

Postázási információk:

Szükség esetén a naptárakat utánvéttel vagy előre utalás után sima csomagként tudjuk postázni! Csomagolás buborékos borítékban történik. MPL – es csomagként küldjük. Átlagos átfutási idő: 1 – 2 nap. Ha nincsenek otthon a postás értesítőt hagy és a körzeti postájukon át tudják venni a csomagot!

További naptár információk eléréséhez kattintson IDE!

A naptár megrendelés indításához a képe feltöltéséhez kattintson IDE!