Harmónika esküvői meghívó A meghívót egy fektetett A4 – es oldalra tervezzük és harmonika szerűen összehajtjuk majd hozzá illő szatén szalaggal átkötjük. Ez kétszeri hajtást jelent. Az első részen a pár neve és a meghívó felirat szerepel.Többféle mintával és papírra rendelhető! Mérete: 21 cm x 10,5 cm

Egy harmónika meghívóban találkozik a kreativitás és a funkcionalitás. Az elrendezése általában egyedi harmonika szerkezetű, amely kinyitva apró részleteiben tárja fel az esküvő részleteit. Ez nem csak kreatív megoldás, de a vendégek figyelmét is leköti, miközben egyedi és emlékezetes benyomást kelt.

A hajtogatott meghívó szépsége az interaktivitásban is rejlik. Ahogy a vendégek kinyitják a meghívót, mintha egy kis rejtélyt fejtenének meg, és ez az élmény örökre emlékezetes marad számukra. Ez a fokozott érdeklődés nemcsak a meghívó, hanem az esküvő iránti várakozásukat is fokozza.

A meghívók tervezésekor a tipográfiának és betűméreteknek is kulcsszerep jut. Az egyedi fontok és stílusos betűk egyedi karaktert kölcsönöznek a meghívónak, miközben a fontok elhelyezése kreatív harmóniát teremt.

Egy hajtogatott esküvői meghívó tehát több, mint csupán egy értesítés. Ez egy kreatív alkotás, ami ötvözi a stílust és az eleganciát, és már az elejétől fogva elkalauzol minket az esküvő egyedi világába. A hajtogatott meghívó nemcsak egy információ, hanem egy kreatív és érzelmekkel teli utazás a stílus és dizájn birodalmában.

A hajtogatott meghívók tervezésekor a kreativitás szabad teret kap. A papír különböző rétegei lehetővé teszik a mélység és dimenzió érzetét, amely tovább fokozza a meghívó vizuális vonzerejét. A hajtogatott formák, például lehajtható szárnyak vagy éppen harmonikaszerű elrendezések, egyedi karaktert kölcsönöznek a meghívónak.

Harmónika esküvői meghívó
Harmónika esküvői meghívó
Harmónika esküvői meghívó

Harmónika esküvői meghívó – További információ

Azonosító: HARM

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!