Hagyományőrző esküvői meghívó esetében kék karton alapra helyeztük el a tört fehér felfelé kihajtható meghívót melynek a borító részén egy népies minta látható. Alapból felfelé nyílik de rendelhető jobbról vagy balról nyitható változatban is.

Hagyományőrző esküvői meghívó
Hagyományőrző esküvői meghívó

Minta

A meghívót bármilyen más mintával is el tudjuk készíteni. Csupán egyeztetés kérdése. ( Küldhettek mintát! ) Ugyanezt a mintát többféle színben is ki tudjuk nyomni. Tehát ha ugyanez a minta megfelel csak bordó színben akkor az megoldható. Ez esetben a bordó alap karton illik hozzá.

Elrendezés

Nyitó oldalon a mint és a “Meghívó” felirat szerepel. ( Az első oldalra lehet még tenni az ifjú pár nevét is! ) Kinyitva a felső részen helyezzük el az idézetet az alsó részre pedig a konkrét szöveg kerül. Igény szerint más mintával és más karton alappal is rendelhető. A betűk színében a meghívó mintájának a színvilága köszön vissza. A betűtípus szabadon választható de javasolt például a mintán látható ami jól igazodik ehhez a stílusirányzathoz.

Papír

A kék karton 220g – os vastagságú. A tört fehért papír pedig az “Rives Tradition” nevezetű 170g – os vastagsággal.

Méret

A karton mérete 13 cm x 13 cm. A meghívó rész összehajtott állapotban 12 cm x 12 cm. Tehát háromszor ekkora felületünk van amint a meghívót el tudjuk rendezni.

Boríték

Tört fehér borítékot a meghívó anyagából készültet, külön rendelésre tudunk beszerezni. Kérjétek árajánlatot. Sajnos sima fehér borítékot nem gyártanak ebben a méretben.

Hagyományőrző esküvői meghívó – további információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

Javasolt betűtípus a “Monotípe Corsiva”. ( Nem túl cirádás viszont szép és jól olvasható betűtípus. )

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Mivel bőven van hely a meghívón gyakorlatilag bármelyik idézet megfelelő lehet.

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: HAGYOMANYORZO

Ára: 500 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!