Gyöngyháztekercses esküvői meghívó esetében többféle színárnyalat is válaszható! A5 – ös méretű ( 15 x 21 cm ) lapra készül melyet szatén szalaggal kötünk át!

Gyöngyháztekercses esküvői meghívók
Gyöngyháztekercses esküvői meghívók

A gyöngyháztekercs azonnal különleges érzést kelt a meghívó külső dizájnjában. A fény és árnyék játéka kifinomult atmoszférát teremt, amely már az első pillantásra elvarázsolja a tekintetet. A gyöngyök kiválóan kiegészítik az esküvői témát, és tovább emelik az eleganciát.

A meghívó színvilága is rendkívül fontos. A gyöngyházszínek, például krémszín, gyöngyházfehér vagy halvány rózsaszín, a finomság és stílus jelképei. Ezek a pasztell árnyalatok időtálló eleganciát sugároznak, és tökéletesen illeszkednek az esküvő romantikus hangulatához.

A tekercses forma önmagában is egyedi és figyelemfelkeltő. A meghívó hajtogatása és tekercselése izgalmas dimenziót ad a papírnak, és lehetőséget teremt a részletek kreatív elrendezésére. A szöveg elegánsan illeszkedik a gyöngyháztekercs formájához, mintha egy kis titokzatosságot rejtene.

A meghívókban található gyöngyös díszítések tovább növelik a tekercses meghívó kifinomultságát. Apró gyöngyökkel kirakott díszítések, mint például virágok vagy finom csipkék, romantikus és elegáns hangulatot teremtenek. Ezek a kis részletek hozzájárulnak ahhoz, hogy a meghívó ne csak egy információs lap, hanem egy kis műalkotás legyen.

A betűtípus és a szöveg elrendezése is meghatározó a gyöngyháztekercses meghívó dizájnjában. Az ívelt betűk és az átgondolt szöveg kiválasztása tovább erősíti a meghívó elegáns karakterét.

A “Gyöngyháztekercses Esküvői Meghívó” tehát nem csak egy kinyomtatott értesítés. Ez egy elegáns stílusú kijelentés, amely már az elején elkalauzolja a vendégeket egy romantikus és kifinomult esküvői élményre. A gyöngyháztekercses meghívó nem csupán papír és dísz, hanem egy kis művészi alkotás, amely a részletekben rejlő eleganciát és bájt hordozza.

Gyöngyháztekercses esküvői meghívó – További információ

Azonosító: GYONGYTEK

Ára: 450 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!