Francia hajtású esküvői meghívó esetében az A4 – es választható színű és vastagságú papírt kétszer meghajtjuk. Minden oldalra tetszőleges szövegű és színű minta kerülhet. A minták katalógusból választhatóak. Mérete: 21 cm x 10,5 cm

Francia hajtású esküvői meghívó
Francia hajtott esküvői meghívó

A francia hajtású meghívók kifinomultságot és letisztult eleganciát sugároznak. A francia hajtás, vagy más néven “accordéon” hajtás, olyan stílust kölcsönöz a meghívóknak, amely egyediséget és figyelmet kelt. A hajtásokon elhelyezett részletek lehetnek a párok történetére utaló idézetek, virágos díszítések vagy más személyes elemek, amelyek még inkább személyessé teszik az esküvői meghívókat.

A francia hajtású meghívók kialakítása során a tipográfiának és a dizájnelemeken alapuló kreativitásnak nincsenek határai. A betűtípusok választása, a színpaletta és a díszítő elemek mind hozzájárulnak a meghívók stílusának és hangulatának kialakításához. A meghívók lehetnek egyszerűen letisztultak vagy gazdagon díszítettek, attól függően, hogy a párok milyen kifejezést keresnek.

Az anyagválasztás is kiemelt jelentőséggel bír a francia hajtású meghívók esetében. Magas minőségű papír, karton vagy akár textil anyagok alkalmazása tovább fokozza az eleganciát és a tapintásra való exkluzivitást. A sima felületek és a finom textúrák érzékletes élménnyé teszik a meghívókat.

A francia hajtású meghívók személyre szabhatósága kulcsfontosságú. Az ifjú pár monogramjai, a saját történetüket idéző elemek vagy akár az esküvő témájához illő díszítések még egyedibbé teszik ezeket a meghívókat. A részletek gondosan megtervezettek, és minden hajtás egy kis ablak a párok szerelmének és egyediségének történetébe.

Ezen meghvók nem csupán formális értesítések, hanem kifejezésük egyfajta ígéret is. Az ígéret arról, hogy az esküvő egy kifinomult, elegáns és stílusos rendezvény lesz, ahol minden részlet gondosan megtervezett, és az esemény hangulata már az elején elindul egy bűvös úton. Ezek a meghívók tehát nem csupán papírlapok, hanem egy elegáns bevezetés egy olyan eseménybe, amely méltóan emeli ki az ifjú pár szerelem és stílus iránti elkötelezettségét.

Francia hajtású esküvői meghívó – További információ

Azonosító: FRANCIAH

Ára: 500 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!