Fotós meghívó jelen esetben az ifjú pár által adott kép felhasználásával készült. A bézs színű egyszer hajtott papír külső részén szerepel a fotó. Felfelé kinyitva a felső részen helyezkedik el a kiválasztott idézet. Az alsó részen pedig maga a meghívó szöveges része. A meghívó rész étcsokoládé barna színű 300g – os kartonra van ragasztva. Természetesen lehet színes a kép fehér alapú papíron illetve a meghívó kinyitásának módja is tetszőleges lehet például : balról jobbra.

Fotós meghívó
Fotós meghívó

A javasolt fotóról néhány gondolat

A lehetőleg próbáljatok egy olyan fotót választani ami első sorban mindkettőtöknek tetszik. Optimális esetben ha van jegyes fotózás akkor annak a képei a legjobbak erre a célra. Ha nincsenek akkor próbáljatok olyan fotót keresni amin mindketten “csinosan” vagytok felöltözve és a háttér is illik a témához. Egy jó közös fotó mögül elég nehéz például a konyha kredencet kiretusálni. Továbbá arra is kell ügyelni , hogy lehetőség szerint ne legyen “totál” fotó mivel a kép széleit valamilyen szinten el kell halványítani és ez nem szerencsés akkor ha már valakinek alapból hiányszik egy része a fotóról. Ebből a szempontból tehát a távoli fotó sem előnyös mert kinagyítva a részlet már lehet , hogy nem lesz olyan mint amit látni szeretnétek.

A meghívó színvilágáról

Jelen esetben egy barnított színvilágon van a fő hangsúly. De színes fotó esetén bármilyen más is lehet. Például fehér papír és bordó vagy kék karton háttér.

Bármilyen színes fotóból tudunk barnított színvilágú fotót készíteni.

Gyakorlatilag bármilyen más típusú meghívónkra is rá tudunk tenni saját fotót. Tehát a fent látható kép csak egy példa a kocka formátumú meghívó esetére.

Fotós meghívó – További információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: FOTOSMEGHIVO

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!