Fényképes esküvői meghívó esetén gyakorlatilag majdnem minden megívó típusunkra rá tudjuk nyomni az általatok küldött saját fotót. Az adott meghívó típus sajátságait figyelembe kell azonban venni. Tekercses meghívónál a feltekert meghívón csak kibontás után fog látszani a fotó. Pausz papír nem fotópapír minőségben fogja a fotót visszaadni. Fénykép esetén két fő elhelyezési mód lehetséges. Első variáció a fotót vízjel szerűen berakjuk a szöveg mögé még éppen látható módon elhalványítva. Második variáció mikor a fotót a meghívó elején vagy bármelyik másik részén helyezzük el kontrasztosan, szöveget pedig a meghívó sajátosságait figyelembe véve értelem szerűen.

Pausz rátétes esküvői meghívó

Fényképes esküvői meghívó
Fényképes esküvői meghívó – pausz rátétes

Itt a pár fotóját az alsó fehér karton lapra nyomjuk. Javasoljuk olyan közös fotót melynél a pár közösen van lefotózva lehetőleg semleges háttér előtt. Tehát a szép tájképes háttérben valahol az ifjú pár is megtalálható fotó nem alkalmas erre a célra. Olyan fotó sem lehet kiinduló alap ahol már eleve a kép szélén van a lefotózott pár mivel az esetben nem lehet rá effektet tenni. Ezen meghívó esetén javasolt rövidebb idézet kiválasztása. A felső pausz lapra nyomjuk az idézetet és a meghívó szövegét. A pausz lapot és a karton lapot színes szatén szalaggal kötjük össze. Lehetőség van arra is , hogy szükség esetén akár 3 – 4 lapot is összekössünk. Így lehetőség van például arra, hogy az első oldalra magyarul a második oldalra pedig angolul írjuk meghívó szövegét. Fényképes meghívó többek között azért is nagyon praktikus megoldás mert az egymástól távol lakó családtagok már az esküvő előtt is megismerhetik az ifjú párt. A képen látható meghívó esetében a zöld szín dominál.

További lehetőség

Kereszt vágott esküvői meghívó

Fényképes esküvői meghívó
Fényképes esküvői meghívó – kereszt vágott

Kereszt vágott meghívó esetében a fotó a meghívó elejére illetve kinyitva a felső vagy pedig az alsó fülre kerülhet. Javasolt egy közös fotó, de ha külön – külön rendelkezünk egy – egy portré fotóval akkor azt is a meghívó elejére tudjuk helyezni úgy, hogy a két portré egymás felé nézzen! A meghívót opcionálisan a színvilághoz illő szalaggal is át tudjuk kötni!

Fényképes esküvői meghívó – További információk

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: FENYKEPRATETES

Ára: 550 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

Azonositó: FENYKEPKERESZTV

Ára: 550 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!