Fekete fehér esküvői meghívó esetében igaz az a mondás, hogy a kevesebb néha több. Egyszerű letisztult vonalak jellemzik ezt a meghívó típust.  Az inda minta opcionális és tetszés szerint elrendezhető. Javasolt ehhez a típushoz rövidebb kettő maximum négy soros idézetet választani. Meghívó mérete: 20,5 cm x 10 cm. Természetesen ezt a meghívó típust is el tudjuk készíteni más színben is! Például bordó karton alap bordó szöveg, fehér és bordó szatén szalag kombináció!

Fekete fehér esküvői meghívó
Fekete fehér esküvői meghívó szalagokkal – egy oldalas

Papír

A meghívó alapja egy 320g – os fekete karton. Erre kerül ragasztásos rögzítéssel a 170g – os “Rives Tradition” nevű kreatív tört fehér papír.

Boríték

Szabványos méretű LA4 – es borítékban kényelmesen elfér. Adjuk a meghívóhoz. A borítékra külön kérésre nyomtatni is tudunk. Példának okárért az egyik vízszintes minta és az “Esküvői Meghívó” felirat jól mutat a borítékon.

Szalag

Kétféle szatén szalaggal van megkötve a vastagabb fehérrel ( 6 mm – es )  és a vékonyabb feketével ( 3 mm – es ).

Elrendezés

A szöveg elrendezése tetszés szerint történhet. Elsősorban olyan meghívóknál javasoljuk ahol relatíve nem kell nagyon sok szöveget felvinnünk mivel itt a hely korlátozott. A betűtípus kiválasztásával is tudunk helyet nyerni például : Monotype Corsiva betűi sokkal jobban olvashatóak kis méretben is mint pl.: Luca betűi. Amennyiben sok szövegünk van és ezt a meghívó típust szeretnénk úgy lehetőség van a meghívó méretével megegyező kiegészítő “betétlap” megrendelésére. Például térkép, részletes program stb. megjelenítése.

Fekete fehér esküvői meghívó
Kinyitható változatban – szalagok nélkül

Fekete fehér esküvői meghívó – további információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

Javaslatunk tehát a “Monotype Corsiva” betűtípus. A megrendelő űrlapban ezt válaszd ki!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints ( Ne feledjük a rövid idézet itt előnyösebb! )  IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: FEKETEFEHERSZALAGOS

Ára: 800 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Azonosító: FEKETEFEHERKINYITHATO

Ára: 600 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!