Fehérarany színű esküvői meghívó esetében a fehér arany színben enyhén csillogó papírra nyomott meghívót szatén szalaggal kötöttük át. A betűtípus és a minta igény szerint változtatható. Az A4 – es méretű lap a kétszeri hajtás és vágás után: 21 x 10,2 cm – es méretű lesz. Szabvány borítékban kényelmesen elfér. Bármilyen más betűtípussal, mintával és szalaggal is rendelhető.

Fehérarany színű esküvői meghívó
Fehérarany színű esküvői meghívó

A fehérarany szín az örökkévalóság és a tisztaság szimbóluma, és az esküvői meghívók tervezésében ez a színválasztás egy különleges atmoszférát teremt. A fehérarany színű meghívók nem csupán egy értesítés, hanem egy igazi műalkotás, amely az esküvő stílusát és a párok egyediségét tükrözi.

Az elegancia és a finomság jegyében a fehérarany színű meghívók kiválóan kiemelik a tipográfiát és a díszítő elemeket. A finom részletek, például a csillogó hatás, még inkább fokozzák a meghívók exkluzivitását. A fehérarany szín szinte magában hordozza a luxus érzetét, ami tökéletes választás a nagy nap előtti hivatalos értesítéshez.

Az anyagválasztás is kulcsszerepet játszik a fehérarany színű esküvői meghívók eleganciájában. Minőségi papír, karton vagy akár textil anyagok alkalmazása tovább fokozza az esküvői meghívók exkluzivitását. A sima felületek, a fényes bevonatok és a tapintásra is különleges textúrák mind hozzájárulnak a fehérarany szín ragyogásához.

A fehérarany színű esküvői meghívók rugalmasságukkal is kitűnnek. Lehetnek egyszerűen letisztultak vagy gazdagon díszítettek, a párok preferenciáitól és az esküvő témájától függően. A személyre szabott monogramok, a saját képek vagy akár a meghívottak nevének nyomtatása még inkább egyedivé teszi ezeket a meghívókat.

Ez egy kreatív választás, amely méltóan mutatja be az esküvő fényűző és elegáns világát. A fehérarany színű meghívók nemcsak papír és tinta, hanem egy ragyogó és stílusos üzenet, amely már az elejétől fogva elindít egy különleges utazást az esküvő varázslatos világába.

Fehérarany színű esküvői meghívó – További információ

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték ( fehérarany boríték is rendelhető )

Azonosító: FEHERARANY

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!