Falinaptár készítés karácsonyra témakörével már majd tíz éve foglalkozik cégünk! Gyors átfutással és minőségi alapanyagokkal dolgozunk! Fényes és matt fotópapírra készítjük a naptárakat!

Falinaptár készítés karácsonyra
Névnap nélküli minta naptár oldal!

Naptár típusaink:

Névnapos falinaptár mely a képeken kívül a névnapokat is tartalmazza! A4 – es és A3 – as méretben rendelhető. Névnap nélküli falinaptár melynél első sorban a képek dominálnak a névnapok nem szerepelnek rajta. A4 – es és A3 – as méretben rendelhető. Jegyzetelős falinaptár melynél az adott napokhoz megjegyzés fűzhető, névnapok nem szerepelnek rajta. A4 – es és A3 – as méretben rendelhető. Kutyanév falinaptár melynél az emberi névnapok helyett kutya nevek találhatóak! Héber falinaptár melynél a zsidó ünnepek kerültek megjelölésre. A4 – es és A3 – as méretben rendelhető. Naptár képek kiválasztásánál a következők figyelembe vételét javasoljuk:

Általában a fekvő képek jobban ki tudják tölteni a rendelkezésre álló helyet. Nálunk mindegy, hogy álló vagy fekvő a kép ettől függetlenül technikai szempontból tudjuk kezelni. Például asztali naptár esetében automatikusan álló képnél álló, fekvő képnél pedig fekvő sablont fogunk alkalmazni. Értelem szerűen a fali naptárak esetében mivel az esetek nagy többségében a naptár felére kerülnek a képek csak egyféle sablonnal dolgozunk. Igyekszünk az álló képekből is minél többet kihozni azonban ha egy álló alak kitölti a képet akkor abból már nem lehet vágni.

Falinaptár készítés karácsonyra – további információk

A piros szemű képeket ha kérik természetesen javítani tudjuk! A naptár rendelésről minden esetben automatikus visszaigazolást küldünk! A személyesen is átveheti vagy postán utánvéttel küldjük el Önnek! A postai utánvét költsége 1500 Ft. ami e feletti azt átvállaljuk. 20.000 Ft. felett a teljes postaköltséget átvállaljuk! Fontos, hogy a lehetőségekhez képest nagy felbontású képeket küldjön! A mobil telefonnal már születésük pillanatában homályos képekből Mi sem tudunk tűéles naptárképeket készíteni. Értelem szerűen a témát tekintve van olyan, hogy egy homályos kép is jó kép! Ezért ezt nem tudjuk Ön helyett eldönteni!

További falinaptár információkhoz és árakhoz kattintson IDE!

Falinaptár képek feltöltése naptár rendelés indításához kattintson IDE!

Esküvői meghívó mintáink megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!