Ezüst színű üvegcsés esküvői meghívók szatén szalaggal hozzákötött kicsi meghívó feliratú kártyával. A benne elhelyezett A5 – ös méretű pauszon ezüst színű mintával ami opcionálisan kiválasztható!

Ezüst színű üvegcsés esküvői meghívók
Üvegcsés esküvői meghívók – betűtípus: Xenippa
Ezüst színű üvegcsés esküvői meghívók
Üvegcsés esküvői meghívók – betűtípus: Gando

Mint ahogy a fotókon is látszik a pausz tekercsen szereplő fő motívum egy ezüst gyűrű mely megadja a meghívó egész hangulatát! A meghívó betűtípusának színét a gyűrűs kép egy sötétebb árnyalatából vettük így teljesen harmonizálnak egymással! Mielőtt a feltekert pausz tekercset az üvegcsébe helyezzük egy 3 mm – es szatén szalaggal átkötjük! Ha ezt nem tennénk akkor a szétugró pausz tekercs beleszorulna az üvegcsébe! Így viszont gond nélkül kiesik belőle ha kivettük a parafadugót!

Szalagok

Maga kis meghívó feliratú kártya egy 6 mm – es ezüst színű szatén szalaggal van az üvegcséhez kötve. Lehetséges még egy 3 mm – es például fehér szatén szalaggal kiegészíteni a kombinációt a látványosabb hatás végett! Bármilyen elképzelése van a témában kérem írjátok meg nemünk és igyekszünk megoldani amennyiben lehetséges!

Csomagolás

Amennyiben postázással rendelitek meg az üvegcsés meghívókat, biztosak lehettek abban, hogy minden darab egészben fog megérkezni hozzátok! Minden egyes darabot külön külön csomagolunk be és egy erős karton dobozba küldjük el nektek!

Parafadugó

Mint ahogy az üvegcse is igazi üvegből készült a parafadugó is igazi Ha meghívót vissza teszi a meghívott az üvegcsébe és lezárja a parafadugóval akkor örök emlék gyanánt fogja tudni megőrizni.

Színvilág

A jelen színvilágtól el tudunk térni. Tehát az ezüst helyett lehet arany, bordó, kék, zöld stb. Más színek esetén értelem szerűen változik a betűszín a díszítő minta és a szatén szalag színe is.

Meghívóhoz kötött kis kártya

A kis kártya szélei lehetnek úgy mint a képen kerekítés nélküliek, de küldöm kérésre le tudjuk kerekíteni a sarkait. A kártyácskára értelem szerűen bármi mást is rá tudunk nyomtatni. Pl. : az ifjú pár nevét is.

Ezüst színű üvegcsés esküvői meghívók – További információ

Azonosító: EZUSTUVEGCS

Ára: 800 Ft. / Db.

A betűtípus kiválasztásához kattintson IDE

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!