Ezüst esküvői meghívó esetében a meghívónk borító oldalán egy szív alakot formáló nyakéket láthatunk mely két ezüst gyűrűt fűz fel magára. A hátsó vastag karton színe igény szerint változtatható például lehet fehér vagy bézs színű is. Alap esetben a meghívónk felfelé nyílik de külön kérésre, jobb vagy bal oldalra nyitható változatot is készítünk.

Ezüst esküvői meghívó
Ezüst esküvői meghívó

Elrendezés

Az első oldalon a minta és a “Meghívó” felirat szerepel. ( Ide kerülhet még az ifjú pár neve is! ) A kinyitott rész felső részélre kerülhet az idézet. Maga a konkrét meghívó szövege pedig az alsó részen helyezkedik el. Ha többféle verzióra lenne szükség például vacsorás és csak szertartásos meghívó akkor kétféle szövegezésű meghívót készítünk a szükséges mennyiségben.

Minta

A képen látható mintával készül a meghívó, de kérésre lehet bármilyen más minta is. A galériából vagy pedig az általatok küldött minta. Akár egy közös fotó is lehetséges.

Papír

Az alap egy 220g – os sötétkék karton. A meghívó szöveges része pedig a “Rives Tradition” nevű 170g – os tört fehér kreatív papírból készült.

Méret

Külső méret 13 cm x 13 cm. Meghívó belső mérete összecsukva 12 cm x 12 cm. Mivel egy oldal a kartonhoz van ragasztva összesen 3 x ( 12 cm x 12 cm ) helyünk van a meghívón ahová tervezni lehet.

Ezüst esküvői meghívó – további információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

A mintán látható betűtípus a “Motontype Corsiva”. Ha tetszik a megrendelő űrlapon azt válasszátok ki! A betűk színe a mintából vett “zöld” szín lesz. Ha mást szeretnétek, írjátok meg. Sötétszürke ami még megy hozzá.

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: EZUST2M

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Ehhez a mérethez nincsen sima boríték. A meghívó anyagából készült borítékot tudjuk beszerezni. Kérjétek az árajánlatot a borítékra.

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!