A3 – as méretű ültetőtábla nyolc kerek asztal és egy főasztal esetében. A képen szereplő megoldás egy minta! Értelem szerűen bármilyen más elrendezést elkészítünk! Bézs vagy fehér kartonra készítjük, laminálva szállítjuk.

Ültetőtábla
A3 – as méretű ültetőtábla nyolc kerek asztal és egy főasztal esetében.

Az esküvőitábla, mint része az esküvői dekorációnak, nemcsak a vendégek elhelyezését segíti, hanem egyben az esemény stílusát és eleganciáját is meghatározza. Ez a kis részlet óriási hatással lehet a fogadtatás hangulatára, és emlékezetessé varázsolhatja a vendégek számára az esküvői ünnepséget.

Az ültetőtábla nem csupán egy elrendezési terv, hanem egy kreatív kifejezési forma is. Az esküvői témának megfelelően tervezett és díszített tábla egyfajta bemutató is, amely bevezeti a vendégeket az elkövetkező események világába. Például, egy romantikus témájú esküvőn virágokkal és gyertyákkal díszített ültetőtábla keltheti a vendégekben az édes várakozás érzését.

A tábla nem csupán a vendégek elhelyezésének praktikus módja, hanem egyben a kreativitás kibontakozásának területe is. A különböző stílusú ültetőtáblák – legyenek azok bohém, vintage vagy modern – segítenek kifejezni az ifjú pár egyedi stílusát és ízlését.

Az ültetőtábla emellett lehetőséget kínál személyes érintettség kifejezésére is. A vendégek nevei kreatív és egyedi módon való elhelyezése vagy akár személyes üzenetek hozzáadása egyedi varázst csempész az esküvői fogadtatásba.

Az tábla tehát több, mint csupán egy elrendezési eszköz. Ez egy stílusos részlet, amely segít kialakítani az esküvő karakterét és hangulatát. Az ültetőtábla révén az ifjú pár egyedi stílusát és személyiségét helyezi el a rendezvény középpontjába, hozzájárulva ahhoz, hogy az esküvő emlékezetessé és személyessé váljon minden egyes részletében.

Ültetőtábla – További információ

Azonosító: ULT02

Ára: 3500 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!