Esküvői ültetőkártyák színes fotóval díszítve fehér kartonra nyomva. ( Értelem szerűen bármilyen más mintával és méretben is elkészítjük igény szerint! ) Alap méret: 10 x 5 cm.

A színes lufik mint díszítőelemek adják meg az esküvői ültetőkártyáknak azt a könnyed és vidám atmoszférát, ami egy ilyen örömteli alkalomhoz illik. A lufik nemcsak vizuálisan lenyűgözőek, hanem a boldogság és öröm szimbólumai is, így tökéletesen illeszkednek az esküvői hangulathoz.

Az ültetőkártyák kialakítása során a színek játékát és a lufik formáját lehet kihasználni a dizájnban. Az egyedi betűtípusok, színkombinációk és a lufik méretei mind hozzájárulnak az esküvői stílushoz. Lehetnek egyszerű, elegáns lufik a letisztult esküvőkhöz, vagy élénk és színpompás lufik egy vidámabb rendezvényhez.

A lufik nem csak díszletek, hanem funkcionális részei is az ültetőkártyáknak. A lufikon elhelyezett név és asztalszám segítenek a vendégeknek könnyen megtalálni a helyüket. Az egyes lufikra gravírozott vagy ráragasztott név részletgazdagságot és személyességet kölcsönöz az ültetőkártyáknak.

Az esküvői ültetőkártyák személyre szabhatósága kulcsfontosságú. Az ifjú pár monogramjai, saját készítésű dekorációk vagy akár apró kis üzenetek a vendégek számára mind olyan elemek, amelyek a lufis ültetőkártyák egyediségét emelik ki. Az egyes lufik szimbolizálhatják a párok történetét vagy a közös álmokat is.

Ezenkívül az esküvői ültetőkártyák készítése egy szórakoztató alkotófolyamat is lehet. A kézzel készített lufik, festések és egyéb dekorációs elemek hozzájárulnak az esküvői készülődés izgalmas részéhez, és garantálják az egyedi és személyes érintettséget.

Papír

170g – os tört fehér papír alap esetben. Külön kérésre ezen természetesen módosítani tudunk.

Díszítés

Jelen esetben lufis díszítést láthatunk , de ezt lehet bármilyen más fotó is akár a mi oldalunkról akár az Önök által küldött fotó!

Esküvői ültetőkártyák
Esküvői ültetőkártyák

Ezek a kreatív ültetőkártyák egyben vidám és színes belépőt jelentenek az esküvői ünnepséghez, és már az indulásnál emelik a hangulatot, ígérve egy felejthetetlen és boldog napot.

Esküvői ültetőkártyák – További információ

Azonosító: ULTLUFI

Ára: 250 Ft. / Db.

Az ültetőkártya betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!