Az esküvői meghívó mellé a meghívó stílusához igazodva esküvői névjegykártyák is rendelhetőek! Az ifjú pár így egyszerűen meg tudja osztani új elérhetőségét annak akinek szeretné. Mérete szabvány névjegykártya méret: 9 cm x 5 cm.

Esküvői névjegykártyák
Névjegykártya minta
eskuvoi_nevjegykartya1

Ezek a kis kártyák egy személyes érintettséget hoznak az esküvői asztalokhoz, lehetőséget adva az ifjú párnak a saját stílusuk és egyediségük kifejezésére. A névjegykártyák egyfajta kis üzenetet hordoznak, amelyet az ifjú pár közvetít a vendégek felé.

A stílus és személyesség az esküvői névjegykártyák tervezésének kulcsfontosságú elemei. A betűtípus, színválasztás és díszítő elemek mind az ifjú pár egyedi ízlését tükrözik. Lehetnek letisztultak és elegánsak, vintage stílusúak vagy akár a tematika szellemében tematikusak.

Az kártyák személyre szabhatósága szinte végtelen. Az ifjú pár monogramjai, saját készítésű díszítések vagy akár apró fények és virágok hozzáadása mind hozzájárulnak az egyediséghez. Ezen kártyák egyfajta művészi kifejezés is lehetnek, ahol az alkotások számos részletben rejtőznek.

Az esküvői névjegykártyák az első interakciók az esküvővel, egy szép és gondosan elkészített kártya pedig szívet melengető érzést vált ki. A személyesen elnevezett helyek nem csak funkcionálisak, hanem az asztalokon kis műalkotások, amelyek hozzájárulnak az esküvő egyedi atmoszférájához.

A kártyák a szervezés kicsi, de jelentős részei, amelyek meghittséget és kapcsolódást teremtenek a vendégek és az ifjú pár között. Ezek a kis kártyák nem csak ülőhelyeket jelölnek meg, hanem az esemény stílusát és a szeretetteljes részleteket is kifejezik. Az esküvői névjegykártyák egy olyan módja, hogy még az asztalokon is érezzék a szeretet és gondoskodás szálait, és emlékezetessé tegyék az esküvőt minden résztvevő számára.

Esküvői névjegykártyák – További információ

Azonosító: NEVJ

Ára: 250 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!