Vállaljuk hozott fényképek alapján esküvői fotókönyvek készítését. A fotókönyv oldalait egyeztetés után az Ön elképzelése szerint alakítjuk ki. Méretek: A4- A5 – ös méretben készülnek ezen fotókönyvek, igény esetén ezen méretektől eltérhetünk. Az esetleges papír képek digitalizálását ingyen vállaljuk. Képek feltöltése: A digitális képek feltöltéséhez FTP hozzáférést biztosítunk. Demó: Minden esetben nyomás előtt egy tervet küldünk e-mailben jóváhagyás végett. Kötészet: A fotókönyv kötése lehet akár bársony, valódi bőr, bőr hatású vagy műbőr többféle színben. A minták irodánkban megtekinthetőek. A borítót aranyozott feliratozással tudjuk díszíteni igény szerint.

Esküvő előtt a szülőknek szokott a leendő ifjú pár fotókönyvet készíttetni. Köszönet ajándék gyanánt. Ez esetben a gyerekkortól a házasságkötésig eltelt időt szokták képekben feldolgozni. Ezek a képek sok esetben papírképek, de azok digitalizálását megcsináljuk. Esküvő után pedig a legjobban sikerült esküvői fotókból készíttetnek fotókönyvet a családtagoknak illetve barátoknak. A fotókönyv lehet egy illetve két oldalra nyomott. Ez azt jelenti, hogy amennyiben 12 oldalt kétoldalasra nyomunk akkor a fotókönyvünk 6 lapból fog állni. Javasolt tehát átgondolni mivel egy 6 lapos könyv nem a legelőnyösebb. 12 lap alatt nem javasolt kétoldalasra csinálni.

Szöveg elhelyezése a fotókönyvben: Ha nem is akarunk sok szöveget írni azért oldalanként egy egy főbb esemény egymondatos leírása mindenképpen javasolt. A fotókönyv elejét lehet nyitni egy idézettel vagy ajánlással. A fotókönyv végét pedig lehet zárni egy üres lappal ahol a családtagok alá tudják írni.

Képek elhelyezése a fotókönyvben: Az oldalon is látható néhány példa. Az szoktuk kérni, hogy az egy oldalra szánt képek mennyisége legyen megadva és azon belül igyekszünk a legjobb elhelyezésre törekedni ami természetesen a demó megtekintése után módosítható.

További részletek

A betűtípus is nagymértékben meghatározza az esküvői fotókönyv stílusát. Ezért a betűtípus kiválasztásához kattintson IDE!

Árak: Kötészet 3500 Ft. – tól. Ezen kívül nagyságrendileg 800 Ft. / oldal. Pontos árajánlatot a feladat ismeretében tudunk adni!

Esküvői fotókönyvek

Esküvői fotókönyvek

eskuvoi_fotokonyv_00 eskuvoi_fotokonyv_01 eskuvoi_fotokonyv_02 eskuvoi_fotokonyv_03 eskuvoi_fotokonyv_04 eskuvoi_fotokonyv_05 eskuvoi_fotokonyv_06 eskuvoi_fotokonyv_07

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!