Nonfiguratív esküvői meghívó pink esetében tetszőleges színű kartonra rögzítjük a kihajtható nonfiguratív mintájú négyzet alakú meghívót. A minta tetszőlegesen változtatható. Mérete: 14 cm x 14 cm

Nonfiguratív esküvői meghívó pink
meghívó minta

Ezen esküvői meghívók pink árnyalatban egy kifinomult és modern stílusú eseményt ígérnek, amely már az első pillantásra lenyűgözi a vendégeket. A pink, mint szín, édes romantikát és játékos eleganciát hoz az esküvői témába, míg a nonfiguratív design pedig lehetőséget teremt az egyediségre és az esztétikai kreativitásra.

A nonfiguratív stílus egyfajta művészi kifejezés, amelyben az absztrakt formák és a színek játéka teremt különleges harmóniát. Az esküvői meghívók nonfiguratív megközelítése egyedi karaktert ad az eseménynek, tükrözve az ifjú pár kreativitását és egyediségét.

A pink színválasztás édes romantikát sugároz, miközben a modern nonfiguratív design kortárs stílust kölcsönöz az esküvői meghívónak. Az ilyen meghívók nemcsak információt közvetítenek, hanem egyúttal az esküvő hangulatát és témáját is bevezetik, felkeltve a vendégek érdeklődését.

A meghívók nonfiguratív pink dizájnja lehetőséget teremt az egyediség és a személyesség kifejezésére. Az absztrakt formák és a választott pink árnyalatok segítenek egyedi atmoszférát teremteni, és elhozni az ifjú pár egyedi stílusát az esküvő részleteibe.

Egy nonfiguratív pink esküvői meghívó nem csupán egy szokványos értesítés, hanem egy kis műalkotás is, amely a személyes érintettség és az esztétikai élvezet szintjére emeli az esküvői előkészületeket. Az absztrakt formák és a pink árnyalatok együttese egy igazán emlékezetes és stílusos esküvői élményt ígér minden meghívott számára.

Nonfiguratív esküvői meghívó pink – további információ

Azonosító: NONFP

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!