Egyedi naptár készítése témakörrel majd tíz éve foglalkozik cégünk egyedi naptárak készítésével. Ezen ajándék naptárak rendkívül jó karácsonyi ajándékok minden korosztály számára. Fiatal vagy idős mindenki szívesen látja magát viszont az év legboldogabb pillanataival.

Egyedi naptár készítése
Borító mintaoldal!

Különleges naptáraink:

Kutyanév naptár mely igazi kutyaneveket tartalmaz az emberi nevek helyett. Mese naptár mely 12 hónapon belül egy diafilmhez hasonlóan egy rövid mesét mond el. Héber falinaptár melynél a zsidó ünnepeket jelenítettük meg az általuk használt időszámítást is megjelenítettük a naptáron.

Naptár típusaink:

Nálunk mindenki megtalálhatja a neki megfelelő naptártípust! Ha kis helye van akkor az asztali naptárakat ajánljuk. Ha falra szeretné akasztani akkor a fali naptárakat ajánljuk. Ha kevés képe van és a konyhába szeretné akkor a laminált poszter naptárainkat ajánljuk! Ha csak egy képe van és sok ismerőse akit meg szeretne ajándékozni akkor a kártya naptárakat ajánljuk.

Naptáraink anyaga:

Naptárainkat igen jó minőségű EPSON vagy HP papírra készítjük, fehér ikerfém spirálozással fogjuk össze. Karton hátlap és átlátszó fóliával látunk el az asztali és fali naptárakat. Továbbá érdemes megemlíteni a jegyzetelős naptárunkat melynél minden naphoz a kis megjegyzést tud fűzni.

Egyedi naptár készítése – egyedi fényképes naptár képeinek összeállítása:

Az adott naptár képeinek összeállításakor vegye figyelembe, hogy a kiválasztott naptárhoz milyen formátumú képek illenek a legjobban. Például egy asztali naptár esetében egy fekvő kép előnyösebben fog mutatni. Nálunk ettől függetlenül nem gond bármilyen arányú kép felhasználása! Az álló képekhez álló sablont a fekvő képekhez fekvő sablont fogunk használni lásd például az asztali naptárak esetében! Fali naptáraknál például a legjobban a fekvő képek fognak mutatni. Álló kép sem gond de ha képen egy álló ember van ami kitölti a fotót akkor nem tudjuk optimalizálni berakjuk állóként. Értelem szerűen jobb és bal oldalt lesz némi üres rész a naptárban!

Egyedi naptár készítése – megrendelési tudnivalók: A különböző naptár megrendelését az interneten tudja leadni a mellékelt linken. A megrendelésről minden esetben visszaigazolást küldünk. Az elkészült naptárakért személyesen tud bejönni hozzánk a kiértesített idő intervallumban vagy pedig postán utánvéttel küldjük el Önnek!

További naptár típusaink és áraink megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

A megrendelés indításához a naptár képeinek feltöltéséhez kérem kattintson IDE!

Esküvői meghívó mintáink megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!