A csipkés meghívó kék karton alapja 10 x 21 cm méretű

Csipkés meghívó

Csipkés meghívó

Csipkés meghívó részletes bemutatása

A meghívó alapját képező kartont lehet a fotón látható sötét kéken kívül bordó, pink, barna, zöld, bézs vagy fehér színű is. A lényeg, hogy ha más a szín akkor a többi kiegészítő a szöveges részt tartalmazó lap és a csipkét átfonó szatén szalagnak is harmonizálnia kell egymással. Bemutató termünkben több karton és szalag kombinációt is egymás mellé lehet próbálni. Ezen meghívó típus esetében egy A4 – es lap harmadával rendelkezünk tehát hosszú idézet és szöveg nem fér el rajta. Ha sok az információ akkor javasolt egy külön a meghívó színvilágához illő kiegészítő kártya mint pl.: a helyszínek elérhetősége szerepelhet.

Díszítő elem erre a meghívó típusra az inda minta pl.: a sarkokba vagy a gyűrű minta illik igazán mivel nem a rányomott mintán van a fő hangsúly. A meghívó az LA4 – es szabvány méretű borítékba pont belefér.

Csipke színe

Alapból fehér csipkét használunk mivel az gyakorlatilag minden színhez passzol. Viszont lehetséges a csipke színét is bizonyos határok között változtatni. Bordó és sötétkék illetve fekete csipkével már dolgoztunk és nagyon jól mutattak!

További információk

A csipkés meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: CSIPKES

Ára: 450 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE