Színes kartonra rögzített négyzet alakú cseresznyevirágos esküvői meghívó. A karton színe a minta formája igény szerint változtatható. Mérete: 14 cm x 14 cm

Üdvözlünk mindenkit ebben a varázslatos pillanatban, ahol a szerelem és a tavasz összetalálkozik egy gyönyörű esküvői meghívóban. A cseresznyevirágok édes illata és finom színei egyaránt inspirálták ezt a különleges meghívót, mely a tavaszi esküvők varázsát hozza el hozzánk.

A meghívó első pillantásra magával ragad minket a gyengéd rózsaszín és fehér színekkel, melyek a cseresznyevirágok szépségét tükrözik. A puha papír és a virágok formája együtt alkotja meg ezt az egyedülálló stílust, mely egy valódi tavaszi kertbe repíti az esküvői meghívottakat.

Cseresznyevirágos esküvői meghívó
Cseresznyevirágos esküvői meghívó

A meghívó szövege is olyan, mint egy szerelmes vers, mely a két szív egységét és a szerelem virágzását ünnepli. A cseresznyevirágok szimbolizálják a kezdetek tisztaságát és a boldogság elérését. Az ünnepi alkalom hangulatát pedig a meghívó finom illata teszi teljessé, mintha maga a tavasz virágainak illata lengne szét az ünnepi teremben.

Az esküvői meghívó részletesen kifejezi a szertartás és az ünnepi fogadás helyszínét, időpontját, és minden fontos információt, amire a vendégeknek szükségük lehet. A meghívó aprólékos kivitelezése és a cseresznyevirág motívumok gondosan megtervezett elhelyezése mind azt sugallja, hogy ez az esküvő egyedülálló és felejthetetlen lesz.

Az esküvői meghívó nem csupán egy egyszerű értesítés a közelgő eseményről; ez egy igazi műalkotás, amely magával ragadja a vendégeket és elkalauzolja őket a szerelem és a tavasz varázslatos világába. A cseresznyevirágos esküvői meghívóval a menyasszony és vőlegény kifejezik azt az örömüket és boldogságukat, amit szeretnének megosztani családjukkal és barátaikkal.

Cseresznyevirágos esküvői meghívó – további információ

Azonosító: CSERV

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!