Bordó színű pausz rátétes esküvői meghívó – elegancia és varázslat a nagy napra!

Az esküvői meghívók nem csak információkat közvetítenek a vendégeknek, hanem az esküvői stílust és hangulatot is tükrözik. Ha olyan meghívót keresel, amely tökéletesen kifejezi a romantikát és a klasszikusságot, akkor ezen esküvői meghívók igazán tökéletes választás lehetnek.

A bordó egy meleg, gazdag és kifinomult szín, amely azonnal lenyűgözi az embereket. Amikor ezt a gyönyörű árnyalatot párosítjuk a pausz rátét finom textúrájával, az eredmény egy igazán elegáns és exkluzív meghívó lesz. A pausz rátét ad egy extra dimenziót és tapintást a meghívónak, amely azonnal magával ragadja a fogadóit.

Ez a stílusos meghívó tökéletes választás azoknak az esküvőknek, amelyeket a klasszikus és időtálló stílus jellemzi. A bordó szín különleges eleganciát és varázslatot kölcsönöz az esküvőnek, és emellett remekül párosítható más színekkel is. Gondolj csak arra, hogy ezeket a meghívókat arany vagy ezüst díszítéssel egészítheted ki, hogy még exkluzívabb hatást érj el.

Ezek a pausz rátétes esküvői meghívó nem csak lenyűgözőek, de a részleteikre is ügyelnek. A szöveg elegánsan és olvashatóan helyezkedik el, és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Tehát, ha szeretnél olyan meghívóval rendelkezni, amely már az első pillantásra elvarázsolja a vendégeket, akkor ezen pausz rátétes esküvői meghívók a tökéletes választás. Töltsd meg az esküvődet eleganciával és stílussal, és hagyd, hogy ezek a gyönyörű meghívók feledhetetlenné tegyék a nagy napot!

Bordó színű pausz rátétes esküvői meghívó
Pausz rátétes esküvői meghívó

Méret:

A fehér kartonra nyomott fotón egy elegáns virágcsokron két gyűrű helyezkedik el. A kartonon helyezkedik el e meghívó szövegét tartalmazó pausz lap. A két rész bordó szatén szalaggal van összekötve. Mérete: 21 cm x 10,5 cm

Bordó színű pausz rátétes esküvői meghívó – További információ

Azonosító: BPRM

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE!

Boríték mérete: LA4 – es ( Többféle színben rendelhető! )

A betűtípusok kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Tudnivalók a pausz papírról!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!