Bordó esküvői meghívó elején egy kereszt vágás található egy kivágott szívecskével díszítve, benne fehér papíron összehajtva a a meghívó szövege. A kereszt vágásnak köszönhetően a belső fehér papíron látszik a pár neve.

Bordó esküvői meghívó
Bordó esküvői meghívó

A meghívó négyzet alakú. Mérete: 14 cm x 14 cm. A négyzet alakú fehér hajtott lap amire a meghívó szövege kerül a bordó kartonra belsejére rá van ragasztva. Természetesen a meghívóhoz borítékot is tudunk biztosítani. A szöveg színe a karon színéhez hasonló bordó szín. A meghívó borítékát szükség esetén feliratozni is tudjuk.

A bordó szín jelentése: elegancia, életerő, gazdagság, kifinomultság, értékes, drága. Azt hiszem nem kell többet indokolni, hogy a bordó szín remek választás az esküvői meghívó színére. Természetesen bármilyen más színben is el tudjuk készíteni ugyanezt a típusú meghívót.

További információk

Ahhoz, hogy a meghívótok teljesen egyedi legyen választanotok kell egy a meghívóhoz illő betűtípust is. A betűtípusok megtekintéséhez kattintsatok IDE! 

Ha még nem találtatok megfelelő idézetet a meghívóhoz akkor az idézetek kiválasztásához kattintsatok IDE!  Az idézet kiválasztásánál ügyeljetek arra, hogy se túl hosszú se túl rövid ne legyen. Általában egy négy soros idézet a javasolt. Az idézetet akár írhatjátok magatok is vagy lehet egy filmben elhangzott mondat is.

Azonosító: BORDSZ

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!