A biciklis esküvő egyedi és emlékezetes választás, amely frissességet és romantikát csempész az esküvőkre. A két keréken való egymásra találás nemcsak környezetbarát, de élettel teli élményt is nyújt. A biciklis esküvők során a menyasszony és a vőlegény stílusosan és kényelmesen választhatnak ruhát, miközben együtt tekernének az esküvői kaland felé. A kerékpárok nemcsak közlekedési eszközként szolgálnak, hanem a romantika és szabadság szimbólumai is lehetnek. Az ilyen esküvői stílusban a helyszínválasztás is változhat – egy park, erdő vagy éppen városi környezet kiváló lehetőséget biztosít a kétkerekű menetelésre. A biciklis esküvők családiasabb hangulatot teremtenek, ahol a vendégek is könnyedén csatlakozhatnak a kerekező vidámsághoz. Emellett a fotózás is könnyedebb és természetesebb lesz, hiszen a biciklik játékos elemeket adnak a képeknek. A biciklis esküvő nem csak a környezetbarát szemlélettel hívja fel magára a figyelmet, hanem egyedi karakterével is emlékezetessé varázsolja az esküvő napját. Tehát, ha a szokásostól eltérő, izgalmas élményre vágysz, tekerni egyet az esküvői boldogság felé!

Biciklis esküvő esetén a szertartásra is bicajjal érkeztetek és a nagyérdeműt is bicajos meghívóval hívtátok meg akkor az ünnepi asztalon is legyen biciklis az ültetőkártya. Biciklis mintájú esküvői ültetőkártya hátulján köszöntő versikével barna színben! Igény szerinti mintával és méretben tudjuk szállítani. A köszönő szöveg azért praktikus mert evvel a köszönő ajándék gondját is letudtátok egyeben igen költséghatékonyan. Természetesen a saját bringátokkal készült fényképet is rá tudjuk tenni az ültetőkártyára.

Biciklis esküvő
Biciklis mintájú esküvői ültetőkártya hátulján köszöntő versikével barna színben!
Biciklis mintájú esküvői ültetőkártya hátulján köszöntő versikével barna színben!

Fontos megjegyezni még egyszer, hogy a méretet a mintát vagy a fotót Ti határozhatjátok meg! Az ültető lehet egy lapos is ha például egy kis tartóba szeretnétek bele helyezni, ez esetben javasoljuk a 9 cm x 5 cm névjegykártya szabvány méretet.

Többféle színű papírra is rendelhető pl.: bézs színű papír.

Biciklis esküvő – További információ

Az ültetőkártya betűtípusának kiválasztásához kattints IDE!

Azonosító: BICULT

Ára: 250 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!