Bézs színű esküvői meghívó saját fényképpel. A meghívó alapja egy A4 – es méretű halvány bézs színű papír melyet először kétszer meghajtunk majd keresztben megvágunk. A meghívó elejének egyik felén a pár közös fotója szerepel a két névvel. A fotó kiválasztásánál lehetőség szerint törekedjünk egy közös portré fotóra mely semleges háttér előtt készült. A megküldött fotókat minden esetben optimalizáljuk illetve demót küldünk a meghívóról! A másik felén a meghívó felirat illetve egy díszítő minta. Belül kinyitva felül opcionálisan egy esküvői idézet az alsó részben pedig értesítési cím vagy program lista szerepelhet. Középen maga a meghívó szövege szerepel. A rendelkezésre álló helyere egy maximum négy soros idézetet tudunk javasolni. Az egyéb információk feltüntetésére a meghívó hátsó oldalát is igénybe lehet venni. A bézs színhez a galériából bátran választható bármilyen színes motívum mivel egy “szépia” szűrővel a színes mintát is elegáns “barna” színűre tudjuk változtatni.

Kereszt vágott kivitelben

Bézs színű esküvői meghívó
Bézs színű esküvői meghívó – kereszt vágott

Tasakos kivitelben

Tasakos meghívónál mint ahogy a nevében is szerepel illetve a fotón is látható magát a meghívót egy tasakban helyeztük el. A meghívó elejére az ifjú pár közös fotója került a fotón látható módon. A meghívó színe halvány bézs. A tasak papírja enyhén csillogós barna színű. A díszítő szatén szalag pedig arany színű! Ezt a meghívó típust több másik színben is el tudjuk készíteni. Mivel alapból a tasak színe dominál a szín lehet kék, bordó, rózsaszín vagy arany színű. Értelem szerűen a más szín pl.: kék esetében a meghívó papírja is más lesz pl.: fehér. A betűk színe is más lesz pl.: kék. Illetve a díszítő minta is a választott színvilágot fogja tükrözni.

Bézs színű esküvői meghívó
Bézs színű esküvői meghívó – tasakos

Bézs színű esküvői meghívó – További információ

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!  Betűtípus kiválasztásánál javasoljuk a jól olvasható mégis elegáns betű típusokat előnyben részesíteni.

Azonosító: BEZSKERESZTVAGOTT

Meghívó ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Azonosító: BEZSTASAKOS

Meghívó ára: 800 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A megrendelés indításához kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!