Barna szalagos esküvői meghívó a melegséget és a természetes eleganciát hozza az esküvői készülődésbe. A barna szín időtlen és földies, kiválóan illeszkedik a különféle tematikájú esküvőkhöz. A szalag díszítés pedig nem csupán esztétikai elem, hanem érzelmeket is hordoz – összekapcsolva a meghívókat, mint ahogy a párok életét is. A barna szalagos esküvői meghívók egyszerűségükben és egyediségükben is különlegesek, tükrözve a szerelmes párok stílusát és az előttük álló boldog eseményt.

Barna szalagos esküvői meghívó
szalagos esküvői meghívó

Barna szalagos esküvői meghívó estében egy bézs színű enyhén csillogós papírra nyomtuk a meghívó szövegét. A külső részén szerepel a meghívó felirat illetve a pár neve. A képen láthatóan keresztvágással készül melyet egy barna szalag fog össze. A barna szalagon dupla szívecskéket vágtunk ki. A szalag színe változtatható egyeztetés után! A meghívó belsejében a felső részre kerül általában az idézet, középre a szöveg, alulra pedig a program. Az alsó részre opcionálisan egy díszítő elemet is helyezhetünk például egy gyűrűt vagy egy virágcsokrot illetve szívecskét. De természetesen ez az elosztás tetszőlegesen igény szerint változtatható. Opcionálisan a meghívó anyagából készített bézs színű enyhén csillogós boríték is rendelhető hozzá. Mindenkinek javasolt aki egyszerű de rendkívül elegáns meghívó típus szeretne. Igény szerint lehetséges fehér alapon például lila vagy pedig bordó vagy zöld színű szalaggal rendelni.

A barna színről néhány gondolat: Harmóniát jelent, biztonságot jelképezi. Érzelmi szempontból a megbízhatóságot szimbolizálja. Ezért is bátran javasoljuk az esküvői meghívó alapszínének választani.

Barna szalagos esküvői meghívó – További információ

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: BARNASZALAG

Ára: 550 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!