Asztali naptár készítés mellyel cégünk már majd tíz éve foglalkozik. Asztali naptárak és fali naptárak, poszter naptárak!Asztali naptár rendkívül praktikus egy munkahelyen ahová falra nem mindig lehet saját naptárat kiakasztani. Illetve ha az asztalán szeretné egész évben látni a legkedvesebb családtagjait.

Asztali naptár készítés

Asztali naptár készítés esetén kétféle naptár típusban gondolkodhatunk! Az egyik a képen is látható névnapos asztali naptár a másik pedig a névnap nélküli asztali naptár! A névnap nélküli asztali naptár “angolul” is rendelhető. Az asztali naptárakat is EPSON illetve HP igen jó minőségű fényes vagy matt fotópapírjából készítjük! A naptárak fehér ikerfém spirálozással vannak összefogva karton hátlappal és víztiszta átlátszó fóliával vannak közrefogva. Minden asztali naptárhoz naptár tartót adunk A tartóra a naptárat csak rá kell helyezni a saját súlya fogja a helyén tartani.

Megrendelés:

A mellékelt linken feltöltött naptár rendelésről automatikus visszaigazolást fog kapni a postaládájába! A naptár képek feltöltésénél Ön határozza meg, hogy mely fotók mely hónaphoz kerüljenek! Amint elkészültek a megrendelt naptárak kiértesítjük, hogy mikor tud értük jönni! Ha ez a távolság nem lehetséges postán utánvétellel is el tudjuk küldeni a naptárakat! Postai utánvét költsége 1200 Ft. ha ennél több azt Mi fizetjük! 20.000 Ft. felett a teljes posta költséget átvállaljuk!

Asztali naptáraink részletes bemutatásához és az árainkhoz kattintson IDE!

Képek feltöltéséhez, naptárrendelés indításához kérem kattintson IDE!