Asztali naptár készítés mellyel cégünk már majd tíz éve foglalkozik. Ezen kívül fali naptárak és poszter naptárak! Asztali naptár rendkívül praktikus egy munkahelyen ahová falra nem mindig lehet saját naptárat kiakasztani. Illetve ha az asztalán szeretné egész évben látni a legkedvesebb családtagjait.

Asztali naptár készítés
Névnapos asztali naptár minta oldal!

Asztali naptár készítés esetén kétféle naptár típusban gondolkodhatunk! Az egyik a képen is látható névnapos asztali naptár a másik pedig a névnap nélküli asztali naptár! A névnap nélküli asztali naptár “angolul” is rendelhető. Az asztali naptárakat is EPSON illetve HP igen jó minőségű fényes vagy matt fotópapírjából készítjük! A naptárak fehér ikerfém spirálozással vannak összefogva karton hátlappal és víztiszta átlátszó fóliával vannak közrefogva. Minden asztali naptárhoz naptár tartót adunk A tartóra a naptárat csak rá kell helyezni a saját súlya fogja a helyén tartani.

Képarány

Álló és fekvő fotókat automatikusan kezelünk! Tehát álló képnél álló sablont, fekvő képnél, fekvő naptársablont használunk a naptárnál!

Képek felbontása

Minimálisan 1024 x 768 képpont méretű legyen! Gyakorlatilag az átlag telefonokon mér nem is lehet ilyen “kis” felbontást beállítani! Megjegyzendő azonban, hogy a legnagyobb felbontásban készült fotó sem az igazi amennyiben nem volt fény a fotózáskor vagy a kép bemozdult és homályos.

Papír

Kétféle fotópapírra dolgozunk! Fényes és matt fotópapír. A fényes papír 180g – os a matt papír 190g – os!

Asztali naptár készítés – további információk

A mellékelt linken feltöltött naptár rendelésről automatikus visszaigazolást fog kapni a postaládájába! A naptár képek feltöltésénél Ön határozza meg, hogy mely fotók mely hónaphoz kerüljenek! Amint elkészültek a megrendelt naptárak kiértesítjük, hogy mikor tud értük jönni! Ha ez a távolság nem lehetséges postán utánvétellel is el tudjuk küldeni a naptárakat! 20.000 Ft. felett a teljes posta költséget átvállaljuk!

Asztali naptáraink részletes bemutatásához és az árainkhoz kattintson IDE!

Képek feltöltéséhez, naptárrendelés indításához kérem kattintson IDE!

Esküvői meghívó mintáink megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!