Arany tasakos esküvői meghívó – ennél a meghívó típusnál egy virágszirmot mintázó papírlapból hajtjuk össze a meghívót tartó tasakot. Jelen esetben a tasak színe arany , ami igény szerint külön kérésre változtatható. A fotón látható tasak sötétebb óarany színű szalaggal van megkötve.

Arany tasakos esküvői meghívó
Arany tasakos esküvői meghívó

Papír

Kétféle papírt használtunk. Maga a tasak anyaga egy 120g- os Corius nevű arany színű papír. A tasakot vágógéppel vágtuk szirom formára amiből hajtogatással készült a tasak forma. A belső rész papírja az “rives tradition” 170g – os változata.

Elrendezés

A meghívó szöveges része egy kétszer hajtott papírlapra került. A külső oldalra került az ifjú pár neve és a cseresznyevirágos díszítés. A belső oldalra pedig maga a meghívó szövege. A két hajtás miatt három részre oszlik a belső rész. Jelen meghívónál az első részre került az idézet. Második részre maga a meghívó szövege. Harmadik részben pedig az úgynevezett pénzes versike. A másik megoldás amikor egy oldalként kezeljük a rendelkezésre álló teret. Ekkor a felső részre került az idézet. Utána jön a meghívó szövege majd pedig opcionálisan a pénzes versike. Ennek talán az az előnye, hogy nem kell olyan sokszor sort törni a szövegben mint az előző verzió esetében.

Szalag

A fotón látható meghívó 6 mm – es sötétbarna szatén szalaggal van átkötve. Ezt kérésre természetesen bármilyen más színű szalagra is le tudjuk cserélni például “pink” színűre.

Arany tasakos esküvői meghívó – további információk

Maga a szöveges részt tört fehér papírra nyomtuk. Kívül egy cseresznyevirág  minta látszik a pár nevével. Belülre kerül a szöveges rész az idézettel. Három illetve egy hasábos tördelés lehetséges. Általában szerencsésebb egy hasábos tördelést választani mivel nem kell annyi sortörést használni.

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

A fotón látható betűtípus neve: Lucia

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: ARANYTASAKOS

Ára: 800 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!