Arany színű üvegcsés meghívók esetében egy A5 – ös méretű pauszpapírra nyomtuk a mintát. A minta alatt került elhelyezésre az ifjú pár két neve és a meghívó szövege. A minta felett pedig az idézet. Az arany szín a gazdagság a napfényt és a hatalmat szimbolizálja. Tehát mindenképpen javasolt egy esküvői meghívó alap színeként választani. A meghívóhoz arany színű szalaggal egy meghívó feliratú kis kártyácskát kötünk melyen a meghívón lévő alap minta is szerepel. Értelem szerűen bármilyen más mintát is elhelyezhetünk rajta akár a pár fotóját is.

Arany színű üvegcsés meghívók

Arany színű üvegcsés meghívók

Üvegcse

Egy igazi “kémcső” nem valami műanyag. Egy szintén igazi parafa dugóval lezárva.

Méret

Üvegcse mérete 18 cm hosszú és 1,8 cm széles. Értelem szerűen az A5 – ös pausz papírt feltekerve helyezzük el benne!

Szalag

A pausz tekercset egy 3 mm – es szatén szalaggal kötöttük át. Ez két okból is szükséges. Először is jól néz ki másodszor pedig a pausz tekercs az üvegcsébe szorulna ha nem lenne átkötve. Így nincs ilyen gond a parafadugó kihúzása után a meghívó az üvegcséből egyszerűen “kiönthető”. A kis szalagot csak le kell húzni a tekercsről és már olvasható is. A kis kártya egy 6 mm – es arany szalaggal van az üvegcséhez rögzítve.

Arany színű üvegcsés meghívók – további információk

Az arany színű pausz tekercsre egy keskeny fekete minta nyomásával is nagyon szép és elegáns hatást lehet elérni! Aki kedveli az arany fekete összeállítást kérje ez irányban a meghívó tervezetét! A meghívó feliratú kis kártyácskát lehet kérni 3 és 6 mm – es szalag kombinációjának rögzítésével! Példának okárért aranya és vékony fekete szalag kombinációjával!

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Ha még nincsen idézet a meghívóra, annak kiválasztásához kattintsatok IDE!

Ezen esküvői meghívóhoz terjedelem szempontjából egy négy soros idézetet javaslunk az optimális elhelyezés miatt.

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: ARANYUVEGCSES

Ára: 800 Ft. / Db.

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!