Kék szalagos esküvői meghívó
Kék szalagos esküvői meghívó – rajzos minta díszítéssel

Kék szalagos esküvői meghívó. Ezen meghívó esetében a meghívó szövegét pausz papírra nyomtuk fekete színnel. A meghívó felirat bézs kartonra lett nyomba kék színnel. A kis karton pedig szintén kék szalaggal lett a meghívóhoz hozzákötve. Az arany színű pauszhoz leginkább a vonalas – rajzos minták állnak jól. Például egy virág minta vagy egy rajzolt kép. A fotó ebben az esetben nem javasolt mivel az arany szín a meghatározó ezért egy színes kép nem tudna érvényesülni! Betű illetve az ábra színének javasoljuk a kéket, sötétbarnát és a feketét! A sötét kék szín a biztonságot a stabilitást a reményt és a hűséget szimbolizálja! Ezért is választottuk. Minden pár ugyanis hűséges társat szeretne illetve reménykedik benne, hogy az lesz. Illetve mindenki biztonságban szeretne élni! Úgy véljük tehát, hogy a sötétkék szín jó választás lehet egy meghívóhoz. Az arany szín pedig a dicsőséget és a hallhatatlanságot jelképezi a gazdagságról nem is beszélve.

Kék szalagos esküvői meghívó
Kék szalagos esküvői meghívó – szívecskés minta díszítéssel

Papír:

Arany színű pausz papírra nyomtatuk a meghívó szöveges részét.

Méret:

A meghívó pausz tekercses része A5 – ös méretű.

Színvilág:

Ezen meghívóinknál a kék és az arany szín dominál. Természetesen bármilyen más szín kombinációban el tudjuk készíteni ezt a meghívót.

Szalagok:

A szalag színe lehet, tengerészkék, világoskék, türkizkék. A szalag színének kiválasztásakor gondoljunk arra, hogy annak a mintával és a meghívó színével harmonizálnia kell.

Kék szalagos esküvői meghívó további információ

Lehetséges kétféle, egy vékonyabb 3 mm – es  és egy vastagabb 6 mm – es szatén szalag kombinációt is alkalmazni a kis meghívó feliratú kártya rögzítésénél. A kék és a fehér szín nagyon jól mutat egymás mellett!

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: KEKSZALAGOSRAJZOS

Azonosító: KEKSZALAGOSSZIVECSKES

Ára: 800 Ft. / Db.

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!