Arany színű hajtott meghívó szalag díszítéssel mely esetében az A5 – ös méretű arany színű kartont kettéhajtjuk. Kívülre kerül a pár monogramja és az arany szalag díszítés. Belülre szintén arany színű csillogó papírra kerül a meghívó szövege. Mérete: 15 cm x 10,5 cm

Papír

A meghívót 170g – os Rives Tradition “pezsgő” színű papírjára készítjük. A meghívó egy külön kihajtható belső részt tartalmaz amin az idézet illetve a szöveg kerül elhelyezésre. Kívánságra a papír színe módosítható például fehérre.

Betűtípus

A monogram esetébe a “Lucia” betűtípust javasoljuk. A meghívó belsejében a szöveg lehet mással is például a jól olvasható “Monotype Corsiva” betűtípussal. A monogram esetében érdemes teszteket végezni mert néhány betűtípus bizonyos betűi nem túl azonosíthatóak illetve könnyen összecserélhetőek más betűkkel.

Szalag

A meghívó tetején egy 6 mm – es szatén szalag fut végig. Ez lehet halvány bézs mint a mintában vagy pedig arany színű. Illetve természetesen bármilyen más színű is de akkor a meghívó többi részét is kiválasztott színvilághoz kell optimalizálni.

Díszítő elemek

Erre a meghívó típusra is ugyan korlátozott mértékben el tudunk helyezni díszítő elemeket! Lásd az oldalon szereplő harmadik kép esetében a gyűrűs mintát. A mintát Ti is küldhetitek de a mi galériánkból is választhattok.

Boríték

A meghívóhoz sima fehér A6 – os méretű borítékot adunk. Benne van az árban. Külön kérésre díszesebb borítékot a meghívó anyagából gyártottat is be tudunk szerezni. Kérjétek árajánlatunkat. A borítékra 50 Ft. / db – áron nyomtatást is vállalunk. Pl. : a pár neve és a “Meghívó” felirat javasolt.

Arany színű hajtott meghívó szalag díszítéssel
Arany színű hajtott meghívó szalag díszítéssel
Arany színű hajtott meghívó szalag díszítéssel
Monogramos esküvői meghívó – bézs szalaggal
Arany szalaggal

Arany színű hajtott meghívó szalag díszítéssel – További információ

Azonosító: ARANYSZ

Ára: 700 Ft. / Db. + opcionálisan boríték ( pl.: halvány bézs színű )

( Sima fehér borítékot adunk a meghívóhoz! )

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!