Arany monogramos esküvői meghívó mely valóban szív alakú! Az első oldalon egy sötét barna kartonra arany fóliával a pár monogramját helyezzük el. A második oldalon az idézet a harmadik oldalra pedig a meghívó szövege kerül.  Ezen meghívónál javasolt a maximum négy soros idézet kiválasztását az optimális elhelyezhetőség miatt. Szükség szerűen több oldal is összefűzhető! Mérete: 13 x 12 cm. A meghívóhoz opcionálisan arany színű borítékot is be tudunk szerezni.

Arany monogramos esküvői meghívó
Szív alakú meghívó aranyozott monogramokkal

A meghívó külső barna karton részre helyezzük el arany fóliával a pár monogramját. A következő vagy lapokon helyezzük el a meghívó illetve az idézet szövegét. A második lapon az idézet a harmadik lapon a meghívó szövege szerepelhet. Természetesen más színekben is el tudjuk készíteni a meghívót részletes egyeztetés után. Ha a monogramot fehér alapra nyomjuk akkor bármilyen más szín és betűtípus is választható. A szív mérete bizonyos határok között meghatározható igény szerint.

Néhány gondolat az arany színről: az arany a gazdagság, hatalom, dicsőség jelképe. Úgy vélem tehát, hogy az arany színt bátran használhatjuk az esküvői meghívónk színének.

Az ilyen meghívók nem csak információt közvetítenek, hanem az esküvői történet kibontakozásának első fejezetét is képviselik. Az arany monogram a párok egyediségét hangsúlyozza, és egyben a vendégek figyelmét is leköti, ráirányítva az eseményre és az ifjú párra.

Az esküvői meghívók nemcsak a nagy nap részleteit közvetítik, hanem a hangulatot és a stílust is meghatározzák. Az arany monogramos meghívók luxus és kifinomultság sugárzásával teremtenek egy olyan keretet, amely méltó az ifjú pár szereleméhez és az ünnepelt eseményhez.

Végül, az arany monogramos esküvői meghívók egyfajta ígéretet hordoznak. Az esküvői meghívó a kezdet, ahol az arany és a monogram együttesen szimbolizálja a boldogság, a gazdagság és a szerelem örök körforgását, amely a házasságban él tovább. Az arany monogramos meghívók tehát nem csupán egy részlet, hanem az esküvői történet mesés előszava.

Arany monogramos esküvői meghívó – További információ

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: ARANYSZIV

Ára: 690 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A megrendeléshez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!