Igazi ültetőkártya alma pontosítás kedvéért zöld almába tűzött ültetőkártya. Dobjuk fel valami szokatlannal az esküvői asztalt! Erre nagyszerűen megfelel egy szép és egészséges alma.

Ültetőkártya alma
Ültetőkártya alma

Ültetőkártya alma rész maga egy 9 x 9 cm – es téglalap. Tetszőleges szín választható hozzá. A neveket a kártyára nyomjuk majd lamináljuk. Ez azért is szükséges mert különben az almába történő beszúrásnál a karton felgyűrődne illetve hamar teleszívná magát nedvességgel és csúnya lenne. Választható egy másik opció is! A másik esetben egy levél alakú kártyát nyomtatunk amit hozzáköthető az almához. Ez esetben azonban a levélre kézzel kell ráírni a neveket illetve kevésbé feltűnő az asztalon. Természetesen más gyümölccsel is meg lehet csinálni ugyanezt ( dinnye, barack stb. értelem szerűen kizárva ) azonban a zöld alma minden szezonban kapható illetve nem túl nagy méretű és stabilan megáll az asztalon.

Laminálásról

Laminálás esetében egy 170 mikronos vastagságú műanyag réteget olvasztunk a papírra. Ennek köszönhetően az víztállóvá válik. Jelen esetben alma állóvá.

Papír

A neveket 170 – 220g vastagságú papírra nyomjuk. A laminálással együtt ez megfelelő vastagságot és tartást ad a kártyának! Alapból a papír színe tört fehér. De külön kérésre lehet majdnem bármilyen más színű is pl.: kék, lila, sárga, piros, zöld, stb.

Ültetőkártya alma további információ

Az alma nem része az itt feltüntetett árnak!

Az ültetőkártya ára: 350 Ft. / Db. + Opcionálisan az alma.

Az ültetőkártyára írt nevek betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

A megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!