Mozijegy ültetőkártya esetében egy kicsit a megszokottól eltérő módon határozhatjátok meg, hogy ki hová üljön az esküvői asztal illetve adott esetben asztalok körül.

Mozijegy ültetőkártya
Mozijegy ültetőkártya

Felhasználási javaslatok

1.

Legegyszerűbb esetben egy darab kis kártya kerül legyártásra és elhelyezve az asztalon. Ez esetben a vendég megkeresi a kis kártyán szereplő saját nevét.

2.

Másik esetben az esküvői meghívó mellé is mellékelünk egy mozijegyes ültetőkártyát. Így a meghívottnak csak össze kell párosítani a kettőt és már meg is találta a helyét.

Javasolt “mozi” hangulatú ültető táblát is rendelni a kártyához mivel úgy sokkal kevesebb keresgéléssel találják meg a vendégek a helyüket. Ez mondjuk 10 – 20 főnél nem probléma de 50 felett már az lehet.

Egy több száz fős rendezvény esetében pedig különösen előnyös lehet, hogy amikor valaki elhagyja a helyét, van egy kis segéd eszköze amire fel van jegyezve merre is ült a “székrengetegben”.

Tartalom

Gyakorlatilag bármi lehet, nincs semmi kőbe vésve! Lényeg, hogy a meghívott oda találjon a helyére és hangulatilag egy mozijegyre hasonlítson.

Minimum adatok tehát amit fel kell tüntetni: Név, Terem ( van olyan helyszín ahol mint a mozikban több is van ), Sor ( ami itt azt asztallal lehet egyenlő ), Szék. Az összes többi információnak csak a fantázia és az adott hely szabhat határt.

Papír

Javasoljuk a 170g- os tört fehér Rives Tradition nevű matt felületű kreatív papírt. De lehet mozijegyesebb a 170g – os fényes fotópapírnak köszönhetően!

Méret

14 cm x 10 cm – es a mérete így az adott esetben A6 – os méretű borítékba a meghívó mellé kényelmesen elférhet. Állítva azt asztalon például egy pohárnak támasztva pedig gyakorlatilag nem foglal el helyet!

A méret opcionális! Külön kérésre gyakorlatilag bármilyen méretben el tudjuk készíteni. Lehet hajtott formában is vágás jellel!

Mozijegy ültetőkártya az esküvői asztalra – további információk

Rendelési azonosító: MOZIJEGYULT

Ára: 250 Ft. / db

A mozijegy ültetőkártya betűtípusának kiválasztásához kattints IDE!

A mozijegy ültetőkártya megrendeléséhez kattints IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!