Esküvői ötletek – minden évben hoznak meglepetést: egyre több kreatív, akár extravagáns megoldással is találkozhatsz, ha követed mások ötleteit – és ez nincsen máshogy 2021-ben sem. Ha szeretnéd valamivel még különlegesebbé tenni a nagy napot, ha még keresed a kreatív megoldásokat – van egy jó hírünk! A Zsidai Group esküvőszervezésben is jártas csapatával összegyűjtöttük néhány szuper ötletet, amellyel meglepheted a vendégeket – és még emlékezetesebbé teheted a Nagy Napot!

Esküvői ötletek

Esküvői ötletek

Esküvői ötletek – Polaroid fotók a vendégkönyvbe: emlékek első kézből!

Míg a korábbi években sok menyasszony kifejezett kérése volt, hogy a vendégsereg a fotózást hagyja a profikra – addig most új trend jelent meg az esküvők körében.

Esküvői ötletek ,kreatív megoldás szuper, kisebb létszámú esküvőkre, de akár nagyobb lagzikra is. Lényege, hogy néhány polaroid fényképezőgépet biztosítsatok a vendégek számára, akik saját készítésű fotókat készítenek majd! Kérjétek meg őket, hogy egy-egy képet válasszanak ki fejenként, és ragasszák a Vendégkönyvbe néhány szép szóval. Így teljesen egyedi, különleges emlékkönyvet kaptok a Nagy Napról, ami biztosan csodás emlék lesz még évek múltán is!

Tematikus esküvők és bohém helyszínek – egyre szélesebb a választék!

Több éven át hódított a klasszikus elegancia, és a vintage stílus az esküvők körében. Természetesen ez a trend időtlennek látszik, ám az ifjú párok egyre gyakrabban választanak más típusú esküvői helyszínt. Szakértőink elmondása alapján ma már nem ritka, hogy a Baltazár étterem stílusos borospincéjébe,  vagy épp a Spíler Biergarten bohém, szabadtéri helyszínére esik a választás. Egy biztos: a technika és a vendéglátás, catering fejlődésével megszűntek a határok, és bárhol kimondhatjátok a boldogító Igent!

A helyszín mellett sokan terveznek tematikus esküvőt is, ahol akár öltözékben, akár dekorációban is megjelenik egy központi téma.

További esküvői ötletek – Unplugged esküvő – mobilokat a kosárba!

Szeretjük a technika fejlődését, ami a legtöbb esetben az esküvőknek is új lehetőségeket biztosít. Kétség kívül van azonban hátránya is ezeknek: ugye ismerős a mobilokat nyomkodó vendégsereg?

Ha szeretnétek elkerülni, hirdessétek ki hogy a Ti esküvőtök más lesz! A legnépszerűbb megoldás, ha a bejáratnál lehet elhelyezni a mobilokat egy erre kinevezett helyen.

Fotósarok vagy selfie-fal: hogy mindenki sztár lehessen egy pillanatra!

Mindenki szeret emlékeket gyártani, pláne egy olyan jeles eseményen, mint amilyen az esküvőtök lesz. A selfie-fal pedig nem csak a tiniknek jó móka, de ha elég kreatív a megvalósítás, még a nagyszülők is imádni fogják!

Ha szeretnétek, készíttessetek egy rátok jellemző, az esküvőtöket idéző selfie-falat vagy épp fotósarkot, ahol minden vendég sztárnak érezheti magát egy percre. Hidd el, nagy sikere lesz!

Hitvallásod és jótékonyság, vagy épp környezetvédelem az esküvőn?

Kétség sem férhet hozzá, hogy napjaink egy legfontosabb témája a környezetvédelem… Na de egy esküvőn? Bizony, sok ilyen példát láttunk már! Van, aki csak kicsiben – és van, aki hihetetlen felkészültséggel vitte véghez a környezetbarát esküvőt – ami valljuk be, igen szép gondolat. Ha Titeket is foglalkoztat ez a kérdés bátran vágjatok bele, a legtöbb esetben szuper fogadtatása van a vendégek körében is.

Az sem ritka, hogy az ifjú pár ajándékok helyett jótékony célokra gyűjt, vagy épp a menyasszonytáncból beérkezett összeget fordítja erre. Mindegy, hogy Te miben hiszel, vagy mit népszerűsítenél – vágj bele bátran!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!