A 2024 – es fényképes ajándék naptárak esetében az Önök családi fotói alapján készítjük el a naptárat(kat). Segítünk a megfelelő típus kiválasztásában. Szinte bármilyen formátumú képet tudunk kezelni. Ha papír képei vannak akkor azokat ingyenesen bedigitalizáljuk. Naptárjainkat kiváló minőségű ( HP – EPSON ) fotó papírra nyomjuk. Fehér ikerfém spirálozással fűzzük össze és fehér akasztóval látjuk el a fali változatúakat. Az asztali verziókhoz naptár tartót adunk. Nekünk mindegy , hogy álló vagy fekvő képet küld azokat vagy értelem szerűen elforgatjuk vagy pedig a hozzá legjobban illő sablonba tesszük. Előfordulhat, hogy a küldött kép minősége nem megfelelő a jó minőségű végeredmény eléréséhez! Ez esetben ezt jelezzük. A megrendelt ajándékot személyesen címünkön tudja átvenni vagy pedig kedvezményesen postán utánvéttel küldjük el önnek és így a saját postáján tudja átvenni amikor ráér.

2024 – es fényképes ajándék naptárak – naptára típusaink:

13 lapos asztali naptár:

Ezen naptárak esetében a feltöltött képekhez értelem szerűen álló vagy fekvő naptár sablon használunk! Ezen típusnál a névnapokat is feltüntettük! 12 + 1 fotó szükséges hozzá! Asztali naptár tartót adunk hozzá!

2024 - es fényképes ajándék naptárak
12 + 1 oldalas, asztali naptár névnapokkal, fekvő képpel, minta oldal!

7 lapos fali:

Az első oldalon vagy egy plusz fotó vagy pedig a feltöltött 6 képből egy montázs szerepel! Ennél a típusnál nincsenek névnapok! Előnye, hogy csak 6 darab fotó is elég hozzá! A4 és A3  – as méretben rendelhető!

2024 - es fényképes ajándék naptárak
7 + 1 oldalas, névnap nélküli falinaptár minta oldal!

13 lapos fali:

Névnap nélküli falinaptár az Ön fotóival! Ezen fényképes ajándék naptárak esetében a hónap és az alsó keret a fotó színvilágát fogja tükrözni! Álló és fekvő képet is gond nélkül el tudunk helyezni ennél a típusnál is!

2024 - es fényképes ajándék naptárak
12 + 1 oldalas, névnap nélküli falinaptár minta oldal!

A naptár elejére a legjobb fotókból egy montázst készítünk! Természetesen egy plusz kép feltöltésével egy 13. fotó kerülhet a naptár elejére! A4 vagy A3 – as méretben is rendelhető ez a naptártípusunk! Víztiszta előlappal, fehér karton hátlappal és fehér akasztóval illetve fehér ikerfém spirálozással készítjük el! Minden naptárrendelést postázni is tudunk! Fizetés előre utalással vagy utánvéttel!

További naptár típusain megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

További információkhoz például árain megtekintéséhez kattintson IDE!

Naptár képeinek feltöltéséhez a megrendelés indításához kattintson IDE!

Esküvői meghívóink megtekintéséhez kattintson: IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!