Az esküvői meghívók szövegezése a legtöbbször formális vagy romantikus, hiszen nem mindig csak a közeli rokonoknak és barátoknak szól. Ráadásul több generáció gyűlik össze ilyenkor, így egészen más ingerküszöbű embereknek kell megfelelni. Ami valakinek vicces és jópofa, másnak komolytalan és zavaró lehet. Vannak azonban olyan kivételes esetek, amikor a jegyesek félredobják a megszokott normákat és igazán vicces esküvői meghívó szöveg születik. A mai bejegyzésben összeszedtük a legjobbakat.

vicces esküvői meghívó szöveg blogbejegyzés 1

Remélhetőleg ez a házasság végre befogja a szüleink száját egyszer és mindenkorra.

vicces meghívó blogbejegyzés második

Ingyen pia! Találkozunk 2012.09.23 6-kor.

Utóirat: Amanda és Charlie megházasodik, ezért dobjatok fel egy nyakkendőt és gyertek az Oak Crest 9111 Beverly Hills címre

vicces esküvői meghívó szöveg

Bármit is választasz, mindenképp ott kell lenned az esküvőn. 🙂

  • Ráérsz 2015.05.28-án?
  • Szeretsz enni és inni?
  • Tényleg olyan fontosak a terveid erre a napra?
  • Robot vagy vagy ember??
  • Ismersz lenyűgöző tánclépéseket?
  • Ott lesz Katie és Ryan?
Milyen egy humoros esküvői meghívókártya?

Kockáknak ez az esküvői meghívó mindenképp ajánlott: Ctrl+S (mentés) a dátumot Danielle és Michael esküvőjére!

vicces esküvői meghívó szöveg

Esküvő vagy rendőrségi előállítás? Nagyon kreatív megoldás Londonból!

kreatív esküvői meghívó szöveg

Nem csak egy vicces esküvői meghívó szöveg tudja feldobni az invitálást: a részletek csak akkor derülnek ki, ha valaki felfújja a lufit. A kérdés már csak az, hogy mi történik azokkal, akiknek felfújás közben kidurran 🙂

harmadik vicces esküvői meghívó

Esküvői meghívónak talán egy kicsi erős az “Ölj meg most!” címoldal, de mindenképp hatásos. Annyiból kiüt a sorból ez a meghívó, hogy egy nyoszolyólány felkérés volt valójában.

vicces esküvői meghívó inforgrafika

Vicces esküvői meghívó szöveg – További ötletek

Vannak, akik egy egész infografikát képesek összerakni esküvői meghívónak. Nagyon kreatív megoldás!

vicces esküvői invitálás filmes borító

Russ és Char belevág: Egy ilyen filmborító után lehet nemet mondani az esküvői meghívásra??

esküvő humor meghívó gyűjtemény

Úgy tűnik, hogy ez a pár pedig életfogytiglanit kapott. Ezt a vicces esküvői meghívó szöveget azért már csak a legbátrabbaknak ajánljuk: nehogy a nagyszülőknek elmenjen a kedve az egésztől 🙂

vicces esküvői képregényes meghívó

Vannak akik a filmekre, mások a képregényekre esküsznek: bármelyik mellett is dönt az ifjú pár, egy ilyen vicces esküvői meghívó szöveg biztosan emlékezetes marad egy életre mindenkinek.

Esküvői meghívó humor - Webalbum

Vissza a jövőbe esküvői meghívó: mi ezt inkább tudnánk elképzelni egy házasságot megerősítő “újraesküvő” meghívójának. Kérdés, hogy a meghívottak honnan fogják tudni a pontos dátumot? 🙂

vicces meghívó szöveg

Kemény felszólítás, erre aztán tényleg nem érdemes nemet mondani. A vicces esküvői meghívó szöveg kiválasztásakor nagyon gyakran inspirálódnak az aktuális mémekből a házasodók.

Rengeteg érdekes és kreatív megoldás létezik meghívó készítéskor. A legfontosabb azonban mindig az, hogy a házasodni vágyók megtalálják a saját ízlésüknek megfelelőt. Nem kell feltétlen ennyire extravagáns meghívót készíteni ahhoz, hogy egy remek és felejthetetlen esküvőt rendezzünk. A tradicionális meghívók is tökéletesek. Ez a gyűjtés is jól mutatja ugyanakkor, hogy az esküvői meghívó nem csak egy egyszerű információközlő papírdarab. A legjobb barátaink és családtagjaink meghívói még évtizedekkel később is emléktárgyként fognak szolgálni valahol a lakás egy kiemelt pontján: a nappali szekrényen, esetleg a családi emlékeket őrző vitrinben.

A Webalbum esküvői meghívó készítése során gyakran azt szoktuk javasolni a jegyeseknek, hogy készítsenek két különböző meghívót: egy hivatalosat, ami az összes vendégnek szól és egy szórakoztató/kreatív/vicces változatot, amit a hivatalos átadása előtt megkaphatnak a kiválasztottak. El lehet így érni, hogy a konzervatívabb vendégek se érezzék kellemetlenül magukat.

További információ az esküvői meghívó árakról: https://eskuvoi.meghivo.hu/araink/

A cikk az http://offbeatbride.com/funny-wedding-invitations/, valamint a http://bestpickr.com/funny-wedding-invitations alapján készült.

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!